Foto: Oververhitte Puck Moonen neemt vreemd voorwerp in de mond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wist je dat Puck Moonen een heel mooi terrasje heeft? De blonde wielrenster boft maar met dit lekkere weer. Als ze net van haar fiets stapt, staat er een ligstoel klaar in de zon. Daar hoort nog één ding bij, en die steekt ze dan ook direct in haar mond…

Puck Moonen zit lekker te genieten van een ijsje en het terras. Te warm om te fietsen? Dat niet! Bovendien moet de blondine wel blijven trappen, aangezien het haar werk is. Toch heeft ze nog één andere indrukwekkende skill. Om die te tonen heeft ze alleen ’n ijsje nodig…

Wielrenster Puck Moonen houdt van koffie en ijs

Tijdens het wielrennen is het noodzakelijk om jezelf te voorzien van de nodige calorieën. Zo’n fietstocht kost aardig wat energie en dat gaat je niet in de koude kleren zitten natuurlijk. Hier weet Puck Moonen inmiddels alles van en als een echt geoefend wielrenster weet ze dit hoorntje in een enkele hap te laten verdwijnen. Meestal spoelt deze blonde barista haar eten meteen weg met een vakkundig gezet kopje espresso! Dat verkiest ze nog altijd boven de supergezonde groentesmoothies die je vaker langs ziet komen bij topsporters. Puck weet gelukkig dat je soms écht even een snelle hap met veel suiker naar binnen moet werken, zeker na een flinke rit op de fiets. Een ijsje is dan, vooral met de hitte, heerlijk als calorierijke snack. Je verbrandt zoveel tijdens een klim dat een ijsje op z’n tijd wel mag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Jarige Puck Moonen is weer alleen

De beeldschone wielrenster is binnen en buiten de wielrenwereld een graag gewilde vrouw. Menig sportmagazine en ook menig wielrenner wil maar al te graag een ijsje met haar eten. Puck zelf lijkt vooral tijd tussen het trainen en ijs eten door vrij te willen maken voor familie en haar hondje. Op Instagram laat ze weten haar verjaardag uitgebreid te hebben gevierd met haar grootste fans en supporters: haar familie. Dit keer kiest ze er echter voor om haar tijd zonder hond, vader, moeder en vrienden te spenderen. Enkel ijs geldt tijdens het ijsseizoen, zoals ze het zelf beschrijft. Het is natuurlijk ook niet altijd zo warm als nu. Hoewel verwacht wordt dat voor races in Italië, Spanje en Frankrijk ze wederom aan de koude versnaperingen mag/kan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen en vriend Twan van Gendt

Puck verslindt naast ijsjes, ook wielrenners. De 26-jarige had bijvoorbeeld tot mei 2019 een relatie met Eli Iserbyt. Niet de minste naam in de wereld van de wielersport. Hij was namelijk wereldkampioen veldrijden bij de beloften. Vanaf 2020 heeft ze hem echter omgeruild voor BMX-wereldkampioen Twan van Gendt. Ook vast een groot ijsliefhebber. Echter zien we hem helemaal niet terug op de foto! Het is ook lastig praten met elkaar in de pauze met zo’n ijsje in je mond dat de boel blokkeert. Puck lijkt tijdens de pauze dan ook vooral zoveel mogelijk naar binnen te willen halen en niet te lang te blijven zitten. De actieve sportvrouw heeft vast zat medailles en overwinningen die ze aankomend seizoen wil behalen. Daarvoor is er wel wel tijd voor ijs, maar voor samen terrassen en kletsen? Ho maar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.