Foto: Presentatrice Talitha Muusse duikt ineens weer op na enorme blunder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Talitha Muusse gaat vanaf 2 oktober GoedNieuws Vandaag presenteren met een hele groep andere presentatoren. Maar het lijkt nu al mis te gaan.

SBS geeft Talitha Muusse een nieuwe kans met GoedNieuws Vandaag

De knappe presentatrice heeft een nieuwe baan. Ze mag namelijk binnenkort het programma GoedNieuws Vandaag gaan presenteren. En dat is nogal opvallend, want de laatste keren dat Talitha Muusse de leiding had over een programma ging dat niet per sé heel erg goed. Het nieuwe programma krijgt dan ook nu al veel negatieve kritiek over zich heen. Er wordt aan alle kanten gedacht dat het programma heel erg hard zal falen.

Lees ook: De slaande ruzie van Talitha Muusse met Angela de Jong

Talitha Muusse weggestuurd bij Op1

Waar ken je Talitha Muusse ook alweer van? De presentatrice werd eerder weggestuurd bij Op1, waar ze één van de presentatoren was. Dat deed ze met veel drama. De laatste uitzending besloot ze niet eens aanwezig te zijn bij de show. Ze was namelijk in Den Haag bezig met een politiek debat over Omzigt en dat viel niet helemaal samen met haar onpartijdige baan als Op1-presentator. Talitha stapte toen uit het programma. Talitha deed daar nog een boekje over open, want blijkbaar waren bepaalde partijen sowieso niet blij met Talitha op televisie. “We hebben van die en die politieke partij gehoord dat ze niet taart zijn gaan eten omdat jij bent benoemd als presentator, dus hou je een beetje in, hou je een beetje gedeisd” werd tegen haar gezegd. En dus besloot ze dat ze zelf maar op zou stappen, voordat iemand haar weg zou sturen.

Johan Derksen uit kritiek op Talitha Muusse

Van alle kanten klinkt nu kritiek op Talitha als nieuwe presentatrice bij Goednieuws Vandaag. Al lijken sommige van die kritieken meer op de inhoud van het programma te gaan dan over de presentatie. Johan Derksen bijvoorbeeld vindt het een heel erg dom idee om een programma als dit te maken. Hij had er het volgende over te melden. “Hoe kun je dat nou verlangen van Nederlanders die allemaal tot de strot in de ellende zitten? Ik weet niet wie het bedacht heeft, maar het is een gedachtekronkel. Het is niets en het wordt nooit iets en je kunt geen leuke goednieuwsshow maken. Dat bestaat niet namelijk, want er zijn dagen dat er geen goed nieuws is.”

Lees ook: Foto: Yvonne Coldeweijer valt Talitha Muusse aan na coke-filmpje

De flop van Talitha Muusse

Behalve haar gefaalde carrière bij Op1, had Talitha Muusse nog een grote flop in de mediawereld. En vanwege die flop vragen mensen zich nu oprecht af of je haar wel moet inhuren als presentatrice. De presentatrice had namelijk, toen ze bij een programma voor BNR werkte, een filmpje gemaakt, waarop het moest lijken dat ze zelf drugs had gebruikt, en die opgestuurd naar Yvonne Coldeweijer. Zo wilde ze bewijzen hoe Juice kanalen te werk gaan en dat ze niet betrouwbaar zijn. Dat werkte alleen nogal tegen haar. Yvonnen riep meteen al dat het er nep uitzag, Talitha wilde geen wederhoor geven, maar kon wel in elke talkshow over haar ‘rapportage’ vertellen. Natuurlijk pakte dat verkeerd uit en stond Talitha enorm voor schut om haar stukje amateur journalistiek. Ze werd de ‘blunderende stagiaire’ genoemd in de media kringen en van dat imago kom je moeilijk af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!