Foto: Yvonne Coldeweijer valt Talitha Muusse aan na coke-filmpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Talitha Muusse zette Yvonne Coldeweijer flink op haar plek met een nepfilmpje. Yvonne is daar niet van gediend, en slaat op deze manier keihard terug…

Gaan we met deze nieuwe rel tussen Yvonne Coldeweijer en Talitha Muusse weer richting rechtszaal? De manier waarop de dames elkaar nu in de haren vliegen laat zien dat het menens is! Talitha zette Yvonne voor schut door een nepfilmpje te maken, waar Yvonne intrapte. Dat schoot bij de blonde roddelkoningin in het verkeerde keelgat. Ze is van plan helemaal niks over te laten van de brunette, maar andersom lijkt dat ook het geval…

Yvonne Coldeweijer valt Talitha Muusse aan

Talitha Muusse haalde een ‘grap’ uit met Yvonne Coldeweijer. Althans, Talitha noemt het zelf liever een experiment. Samen met BNR nieuws wilde ze kijken hoe snel Juice-kanalen iemand zouden beschuldigen van drugsgebruik. Talitha Muusse zette een video in scène, waarin te zien was hoe zij zogenaamd cocaïne aan het snuiven was. Je zag het niet goed, dus het zou ook kunnen zijn dat Talitha gewoon met haar sleutels aan het klooien was. Yvonne pakte het nep nieuws op, en beschuldigde Talitha van drugsgebruik. Later bleek dit dus om een nep video te gaan, en Yvonne komt nu met een reactie. De roddelkoningin gaat er met gestrekt been in. “Ze misleidden me met nepjuice en haalden daar zelfs de landelijke pers mee. Zo zo, dat was alweer een tijdje geleden hè meid? Zat je carrière in een dipje?“. Yvonne laat het hier niet bij, ze plaatst nòg een bericht over de voormalig Op1 presentatrice. “Ik hoor dat Talitha vandaag allemaal interviews heeft gepland op camera over mij, onder andere met RTL Boulevard. Meiddd, gebruik je mij nou voor media-aandacht? Whahaha wat gênant.” Het is persoonlijk aan het worden!

Talitha Muusse reageert op woedende Yvonne Coldeweijer

Als het van één kant komt, mag je het nog niet echt moddergooien noemen. Daarom reageert Talitha Muusse zelf ook na de gemene woorden van Yvonne. Ook de presentatrice houdt zich gelukkig niet in! Laten we zeggen dat deze dames niet snel vriendinnen zullen worden!

In haar bericht voelt Talitha de noodzaak om even wat dingen recht te zetten. Ze noemt drie punten waarmee ze op haar beurt Yvonne weer onderuit haalt. In het eerste punt behandelt ze hoe integriteit werkt, iets waar Yv volgens Talitha weinig kaas van heeft gegeten. Ook stoort ze zich aan hoe Yvonne haar feitjes niet op een rij heeft; Talitha wijst erop dat BNR geen commerciële zender is, en dat ze niet ontslagen is, maar zelf was opgestapt bij Op1. Ook vindt Talitha dat Yvonne mensen beschadigt als ze haar roddels verspreidt. Je zou de reactie van de presentatrice dus een soort lesje in journalistiek kunnen noemen. Zou Talitha doorhebben dat juicekanalen en roddelpraat-programma’s juist een tegengeluid zijn ten opzichte van de traditionele journalistiek? Op deze manier gaan deze twee kattige dames er nooit uitkomen vrezen we. Dat levert op zichzelf uiteraard ook weer zéér vermakelijke juice op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?