De slaande ruzie van Talitha Muusse met Angela de Jong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Talitha Muusse heeft een slaande ruzie met criticus Angela de Jong. De columnist haalt enorm uit naar de Op1 presentatrice en noemt haar onder andere ‘een verschrikkelijk millenialkind.’

Talitha Muusse was een klein beetje boos op haar voormalig werkgever. Bij Op1 vond ze het jammer dat het programma te veel verweven was met de politiek. Er was geen ruimte voor onderzoek en kritische vragen. En Talitha, die over het algemeen natuurlijk geen blad voor de mond neemt, had daar geen boodschap aan. Tv-recensente Angela de Jong vond dat op haar beurt weer nergens op slaan en noemde Talitha een verschrikkelijk millenialkind.

Lees ook: Talitha Muusse is beter dan de stagiaire
Angela vs. Talitha: Civil War

Angela stelt wat kritische vragen over het gebrek aan kritische vragen bij Talitha. Het is namelijk best wel gek dat de voormalig Op1 presentatrice geen ruimte zag voor een kritische noot, terwijl collega aan tafel Sven Kockelmann met dat laatste opmerkelijk weinig moeite had. Maar wellicht las die zich gewoon goed in natuurlijk. En met die opmerkingen is de oorlog tussen Talitha en Angela losgebarsten. Een koud front is inmiddels gaande tussen de twee vrouwen.
Een nieuwe weg

Of Angela nu gelijk heeft of niet, wellicht is het tijd voor Talitha om maar een nieuwe weg in te slaan. Nu kan ze terug naar haar bestaan als woordvoerder of ze kiest ervoor haar beginnende presentatie carrière voort te zetten. Een andere optie is natuurlijk dat ze zich meer richt op fotografie.  Zoals op de foto boven te zien is, is ze zeker niet onbekend met een camera. Wat Talitha ook doet, ze zal haar mening niet snel onder banken en stoelen steken. En daarmee zal er nog wel een relletje of twee ontstaan met de volgende Angela de Jong.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...