De slaande ruzie van Talitha Muusse met Angela de Jong

talitha muusse slaande ruzie

Talitha Muusse heeft een slaande ruzie met criticus Angela de Jong. De columnist haalt enorm uit naar de Op1 presentatrice en noemt haar onder andere ‘een verschrikkelijk millenialkind.’

Talitha Muusse was een klein beetje boos op haar voormalig werkgever. Bij Op1 vond ze het jammer dat het programma te veel verweven was met de politiek. Er was geen ruimte voor onderzoek en kritische vragen. En Talitha, die over het algemeen natuurlijk geen blad voor de mond neemt, had daar geen boodschap aan. Tv-recensente Angela de Jong vond dat op haar beurt weer nergens op slaan en noemde Talitha een verschrikkelijk millenialkind.

Lees ook: Talitha Muusse is beter dan de stagiaire

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Talitha Muusse (@talithamuusse)

Angela vs. Talitha: Civil War

Angela stelt wat kritische vragen over het gebrek aan kritische vragen bij Talitha. Het is namelijk best wel gek dat de voormalig Op1 presentatrice geen ruimte zag voor een kritische noot, terwijl collega aan tafel Sven Kockelmann met dat laatste opmerkelijk weinig moeite had. Maar wellicht las die zich gewoon goed in natuurlijk. En met die opmerkingen is de oorlog tussen Talitha en Angela losgebarsten. Een koud front is inmiddels gaande tussen de twee vrouwen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Talitha Muusse (@talithamuusse)

Een nieuwe weg

Of Angela nu gelijk heeft of niet, wellicht is het tijd voor Talitha om maar een nieuwe weg in te slaan. Nu kan ze terug naar haar bestaan als woordvoerder of ze kiest ervoor haar beginnende presentatie carrière voort te zetten. Een andere optie is natuurlijk dat ze zich meer richt op fotografie.  Zoals op de foto boven te zien is, is ze zeker niet onbekend met een camera. Wat Talitha ook doet, ze zal haar mening niet snel onder banken en stoelen steken. En daarmee zal er nog wel een relletje of twee ontstaan met de volgende Angela de Jong.

Gerelateerde berichten

Vorig artikelFOTO: Emma Heesters in bed met meerdere vrouwen
Volgend artikelFoto: Shelley Vol van OG3NE laat benen zien