Foto: Pip Pellens schaamt zich voor zeldzame foto uit oude doos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pip Pellens deelt een lachwekkende foto via Instagram. De blondine krijgt rode wangetjes van dit jonge kiekje..

Pip Pellens is natuurlijk al flink een aantal jaar bekend in het land. Men kent haar als de talentvolle blonde actrice, die inmiddels al wat ervaren is in het vak. Maar zo is de blondine natuurlijk niet begonnen. Pip deelt via Instagram een foto uit de oude doos, en nog zacht uitgedrukt, is ze daar zelf niet heel trots op. Iedereen begint ergens, toch Pip?

Pip Pellens vol schaamte om foto uit jongere jaren

De foto die de blondine deelde via Instagram, was nog uit haar GTST tijd, oftewel Goede Tijden, Slechte Tijden. Één van Nederland’s bekendste soapseries. Pip was hier nog een jonkie en aan de foto’s is dat ook zeker te zien. Echter lijkt de blondine het zelf allemaal iets minder leuk te vinden, en zich er eerder voor te schamen.. Pip: “Zo Jong..“. Het bijschrift van de blondine spreekt boekdelen. Pip houdt er duidelijk niet van om zichzelf zo terug te zien en lijkt zich er zelfs voor te schamen. Dat is natuurlijk helemaal niet nodig, want iedereen begint ergens. En iedereen herkent ook deze Pip van vroeger. Zelf lijkt Pip het tóch allemaal een stuk minder leuk te vinden..

Lees ook: Actrice Pip Pellens geeft zeer prettig inkijkje op deze zonnige foto

Pip Pellens deelt ’throwback’ vanuit de stad van de liefde

Pip Pellens was een tijd geleden in Parijs! En hier deelt de blondine dan ook een hoop foto’s van, via Instagram. Parijs is natuurlijk de stad van de liefde, en nu zou je denken dat ze dan natuurlijk met haar vriend Pim Wessels er was. Echter leek dit niet het geval te zijn, Pip was gewoon met haar zus naar de stad van de liefde. Ook leuk natuurlijk. Via Instagram deelt de blondine een hoop kiekjes van hun verblijf. Op de eerste foto zien we Pip en Dees voor de Champs-Élysées staan. Vol trots poseren de twee zussen voor de foto en het is duidelijk te zien dat ze blij zijn om in Parijs te zijn. Hierna komt er een hele reeks aan eten, ze hebben zich dan ook zeker niet ingehouden, terecht natuurlijk. Daarna nog een typische zussen-foto. De twee in de lift, lekker aan het dollen terwijl ze een lacherige foto schieten. Deze besluiten ze dan ook online te zetten, waarom ook niet. Hierna zien we een beetje een foto met gemixte gevoelens. Op de foto zien we Pip alleen, maar vrolijk kijkt ze niet. Het lijkt een beetje alsof de actrice hier niet zo d’r dag had, want als je zo door de straten van Parijs wankelt is er iets mis. Echter lijkt dit al snel op te knappen als we aan komen bij de laatste foto, een vrolijke foto van de zusjes. Met een grote lach op hun gezicht, het zonnetje op hun bol maken ze de foto voor de Eiffeltoren. Ziet eruit als een meer dan geslaagd tripje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!