Actrice Pip Pellens geeft zeer prettig inkijkje op deze zonnige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Pip Pellens heeft een wel hele zonnige foto gemaakt en ze kan niet wachten om die met haar volgers te delen. 

Pip Pellens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie. En dat doet ze niet op zomaar een plek, maar in The Land of the Free, Amerika. En op haar reis door Amerika ziet Pip de mooiste dingen. Ze bezoekt het strand van Santa Monica en wandelt in de warme avondzon. En op die wandeling besluit Pip dat het tijd is voor een wel heel bijzondere foto. Ze maakt een selfie van zichzelf die gelijk door iedereen leuk wordt gevonden. Op die selfie geeft Pip wel een beetje extra weg van zichzelf, maar dat is helemaal niet erg. Pip ziet er zelfs op deze foto nog zeer charmant uit.

Lees ook: Foto: Pip Pellens smelt weg in doorschijnend topje

Pip maakt een bijzondere foto van zichzelf

Zoals je kan zien op de foto hierboven is het kiekje dat Pip maakt wel heel erg bijzonder. Ze geeft namelijk net wat meer weg van zichzelf dan je in eerste instantie van de charmante actrice zou verwachten. Niet dat de foto daardoor minder charmant is, integendeel! Pip ziet er op de foto juist heel erg goed uit, alleen wat verleidelijker dan hoe ze meestal op de foto gaat. Dat zullen de meeste mensen die de foto zien echter niet heel erg vinden. Tijdens haar vakantie komt duidelijk de meer verleidelijke kant van Pip Pellens naar boven. En die is te leuk om niet te delen met de buitenwereld. De foto van Pip wordt dan ook door vrijwel iedereen goed ontvangen.

De avontuurlijke zomer van Pip Pellens

Pip heeft een erg avontuurlijke zomer erop zitten. Zo zit ze misschien momenteel in Amerika, maar eerder ging ze al naar Parijs. En dat leverde ook een hoop mooie herinneringen op. Pip deelt die maar al te graag met haar volgers en zet dus een kleine throwback naar de reis op haar Instagram. Ook tijdens deze reis had Pip een aantal zeer aantrekkelijke outfits aan. De foto’s liegen er niet om, Pip zag er wonderbaarlijk goed uit in de spannende plaatjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Pip blijft iedereen verbazen met hete foto’s

De zomer is misschien wel voorbij als je naar het koude en ongure weer kijkt. Maar Pip Pellens brengt met haar foto’s nog een beetje warmte bij de mensen thuis. Haar verleidelijke foto’s zijn namelijk genoeg om mensen weer helemaal op te warmen. En dat is natuurlijk erg fijn met al die harde wind, kou en regen. Pip houdt dus goed rekening met haar volgers, die bibberend op de bank zitten en wel een beetje warmte kunnen gebruiken. Dan zijn de hete foto’s van de knappe actrice genoeg om iedereen weer een warme dag te bezorgen. Pip blijft mooie foto’s van zichzelf plaatsen, dus je zal er de komende tijd lekker warmpjes bijzitten met alle hitte die van de spannende plaatjes van de actrice af komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!