Foto: Pien Hersman (19) laat haar buik zien onder kort topje

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft een nieuw plaatje online gezet, waarop je de schaatsster in een heel erg nieuw daglicht kan ervaren. 

December brengt niet alleen de feestdagen met zich mee, maar ook een sprankelende foto van de veelbelovende Nederlandse schaatsster Pien Hersman. Met haar recent gedeelde foto, gehuld in een opvallend strakke outfit, heeft Pien niet alleen haar afgetrainde buik tentoongesteld, maar ook de aandacht van haar volgers weten te grijpen. De foto laat maar weer eens goed zien waarom mensen zo dol zijn op Pien.

Pien maakt volgers blij met opvallende kerstfoto

Vlak voor de kerst trakteerde Pien Hersman haar volgers op Instagram op een prachtig plaatje. In een outfit deelde de schaatsster een foto waarop haar afgetrainde buik en zelfverzekerde uitstraling centraal staan. Het truitje dat ze draagt, laat weinig aan de verbeelding over en accentueert haar sportieve figuur. Deze kerstupdate zorgde ongetwijfeld voor een extra dosis warmte en enthousiasme bij haar volgers. Haar volgers kunnen niet genoeg krijgen van de charme dat ze uitstraalt. Hoewel Pien natuurlijk niet letterlijk onder elke kerstboom kan passen, compenseert ze dit een foto voor haar volgers, om die toch een leuk cadeautje te kunnen doen.

Lees ook: Video: Pien Hersman deelt lekkerste hoogtepunt van het jaar

Pien Hersman’s Schaatscarrière in Vogelvlucht

Pien Hersman is meer dan alleen een Instagram-fenomeen. Haar schaatscarrière begon op achtjarige leeftijd bij de Warmondse IJs- en Skeelerclub. Hier ontwikkelde ze niet alleen haar schaatsvaardigheden, maar ook haar passie voor het skeeleren. Recentelijk heeft Pien een driejarig contract getekend bij Team IKO, waar ze de kans krijgt om zij aan zij te trainen met gevestigde namen zoals Bart Swings en Marten Liiv. De samenwerking met ervaren atleten geeft Pien de gelegenheid om haar vaardigheden te verfijnen en de schaatssport op het hoogste niveau te ervaren.

Deze kerst spendeert Pien tijd met familie

Achter elke atleet staat een solide basis, en voor Pien Hersman zijn haar ouders, Martin Hersman en Colette Zee, van onschatbare waarde. Het is dan ook logisch dat ze met hen de kerstdagen door gaat brengen dit jaar. Martin Hersman is een voormalig schaatser en blonk uit op de 1500 meter en presteerde ook op de 1000 meter. Colette Zee was zelf een voormalig langebaanschaatsster en nam herhaaldelijk deel aan het NK Allround, de NK Afstanden en het NK Sprint tussen 1992 en 1997.

Lees ook: Piepjonge schaatsster Pien Hersman (19) werkt zich in het zweet in strak topje

Pien Hersman laat volgers flink genieten deze kerst

Deze feestdagen hoef je er niet sip bij te zitten. Daar zorgt Pien Hersman wel voor. De schaatsster plaatst namelijk meer dan genoeg leuke foto’s voor haar volgers online. En daarmee weet ze toch wel enorm de aandacht te trekken. De schaatsster weet als geen ander hoe ze haar volgers moet laten genieten van al die prachtige plaatjes. Zelfs als je geen plannen hebt met de feestdagen, kan je gewoon lekker thuis met een mok warme chocolademelk genieten van de kiekjes die Pien de komende dagen zal plaatsen. En die zijn ontzettend leuk om voorbij te zien komen, dus houd je ogen vooral open.

De leukste foto’s van Pien Hersman vind je op Instagram

Als je nog meer wil genieten van Pien Hersman, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar vind je namelijk nog veel meer mooie plaatjes van de schaatsster, waar je deze kerst van zal smullen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!