Piepjonge schaatsster Pien Hersman (19) werkt zich in het zweet in strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pien Hersman heeft een ontzettend leuke video op het internet gezet. Haar volgers kunnen nu goed kijken wat Pien allemaal uitspookt op een training.

Een recente video laat de schaatsster Pien Hersman op de fiets zien tijdens haar trainingssessies. Je kan goed merken dat Pien de belichaming is van sportiviteit. De moeite die ze steekt in het handhaven van haar conditie is duidelijk zichtbaar. Gelukkig denkt ze tijdens het sporten ook nog een beetje aan haar fans. Die mogen gewoon meegenieten van het sportieve ritje van Pien. De schaastsster zet haar trainingssessie als video online om anderen te motiveren en ook een beetje zodat haar fans van haar kunnen genieten.

Pien Hersman zweet wel wat af tijdens het trainen

In haar streven naar topprestaties ontkomt Pien niet aan het opbouwen van zweet. Haar toewijding aan het perfectioneren van haar vaardigheden gaat hand in hand met het opbouwen van een glimmend laagje op haar huid.  Maar als een ware atleet zet ze door. De video die Pien maakt tijdens het sporten ziet er natuurlijk buitengewoon goed uit.

Pien Hersman blijft een veelbelovend talent

Schaatsster Pien Hersman, geboren op 20 januari 2004 in Lisse, markeert een opvallend hoofdstuk in de Nederlandse schaatsscene. Haar indrukwekkende reis begon op achtjarige leeftijd bij de Warmondse IJs- en Skeelerclub, waar ze niet alleen de kunst van het schaatsen beheerste, maar ook haar passie voor skeeleren ontwikkelde. Met een driejarig contract bij Team IKO traint Pien zij aan zij met gevestigde namen zoals Bart Swings en Marten Liiv. Deze samenwerking zorgt er niet alleen voor dat ze haar vaardigheden verfijnd, maar laat haar ook meteen zien hoe schaatsen er op het hoogste niceau aan toe gaat. Zo is Pien klaar voor de absolute wereldtop.

De toewijding van Pien Hersman aan het schaatsen

Terwijl Pien hard werkt aan haar skills op de ijsbaan, merk je pas hoe toegewijd aan de sport ze is. Als je haar volgt online, dan merk je wel hoe vaak ze eigenlijk in de sportschool of op de baan te vinden is. Haar trainingsregime is erg indrukwekkend. Wanneer Pien niet naar het ijs toe kan, houdt ze zich aan een intensieve fietsroutine om haar conditie op peil te houden. Dat zie je ook op de video die de schaatsster deelde. Met haar indrukwekkende trackrecord en doorzettingsvermogen blijft Pien Hersman een naam om in de gaten te houden in de Nederlandse schaatssport. Het zou zomaar kunnen dat mensen haar over tien jaar omschrijven als de beste schaatsster in de Nederlandse geschiedenis.

Pien Hersman is een stijlicoon

Naast haar indrukwekkende sportieve prestaties, weet Pien Hersman zich te onderscheiden als een stijlicoon. Ondanks momenten tijdens haar training waar ze een beetje rood van uitslaat, slaagt ze er altijd in om met trots haar modieuze en stijlvolle kant te laten zien. Pien heeft een scherp oog voor mode en kiest pakjes die niet alleen haar vrouwelijke vormen benadrukken, maar ook haar zelfverzekerde houding weerspiegelen. De atlete weet heel erg goed wat ze moet dragen om het beste voor de dag te komen.

De beste foto’s van Pien Hersman staan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Pien Hersman? Dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar vind je nog veel meer interessante foto’s van de schaatsster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.