Foto: Ook Sylvana IJsselmuiden heeft flinke kritiek op Formule 1-uitzending Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden voegt zich bij de grote groep Formule 1-kijkers die nieuwe zender helemaal niks vinden! Met een rake foto op Instagram deelt ze haar ongenoegen…

Sylvana IJsselmuiden kan het nog niet zo goed vinden met Viaplay. De nieuwe sportzender, die sinds 2022 de exclusieve uitzendrechten voor de Formule 1 heeft, ligt na een hobbelig begin onder vuur. De kijkers zijn flink ontevreden over de uitzendingen tot nu toe. Sylvana, zelf trouwe F1-kijker, heeft ook probleempjes en doet op Instagram verslag…

Formule 1 van Ziggo Sport naar Viaplay

Formule 1 is sinds het F1-seizoen van 2022 niet meer op Ziggo Sport, maar op Viaplay te zien. Deze overstap bracht een flinke bak kritiek met zich mee. Geliefde presentatoren als Olav Mol en Jack Plooij werden vervangen, waardoor de uitzendingen er nu heel anders uitzien dan voorheen. Zo heeft de cafésfeer plaatsgemaakt voor een serieuzere, objectievere manier van analyseren en verslaggeven. Het seizoen is pas net bezig, maar Nederland heeft al heimwee naar de ‘oude’ tijden. Kraakt Sylvana, die normaliter voor héél veel F1-fans spreekt, nu ook openlijk Viaplay af?

Sylvana kan het nog niet goed vinden met Viaplay

Sylvana deelt beelden op Instagram dat ze nog moeite heeft met de overstap van de Formule 1 naar nieuwe zender Viaplay. Ze plaatst een foto in haar story waarin staat; “Neeee Viaplay doe lief“. Je zou je misschien afvragen wat ze hiermee bedoelt. Op de foto is te zien hoe Sylvana’s tv op zwart staat, met slechts een draaiend buffer-rondje in het midden. Viaplay is nog aan het laden dus! Als we de verschillende berichten op Twitter mogen geloven, is de zender op sommige momenten een beetje traag, en loop je als betalende kijker het risico af en toe even te moeten wachten. Je ziet op de foto van Sylvana inderdaad een laadscherm. En ja, dat is wel heel irritant als je weet dat de Formule 1 op het punt staat te beginnen! Duidelijk dus dat Sylvana net zoals veel anderen de oude tijd van Ziggo een beetje mist.

Lees ook: Foto: Landverrader Sylvana IJsselmuiden heult met grote rivaal van Max Verstappen

Sylvana zit in de auto met Lewis Hamilton

Sylvana deelde onlangs een foto dat ze in de auto zat met Lewis Hamilton. Ja, de echte Lewis Hamilton. Ze deelde deze foto via Instagram. Op het eerste gezicht denken veel mensen dat het echt is, maar als je goed kijkt, zie je dat het gewoon photoshop is. Sylvana wilde wederom weer een grapje uithalen met haar volgers. Inmiddels zijn we het wel gewend van Sylvana, ze is een grappenmaakster. De blondine heeft niet alleen een mooi uiterlijk, ze is ook nog eens grappig. Wat wil je nog meer? Maar Sylvana, in deze grap trapt niemand, dan moet je echt beter leren fotoshoppen.

Sylvana is dol op pindakaas

Sylvana IJsselmuiden is niet vies van een beetje Pindakaas. Althans, niet vies, ze houdt super erg van pindakaas. De blonde presentatrice deelde via Instagram beelden dat ze pindakaas uit een pot aan het scheppen was, en aan het opeten. De Friese dame doet dit met een muts van Friesland op. Het is een beetje ter promotie van een bedrijf, maar dat neemt niet weg dat Sylvana dol is op pindakaas. De blondine heeft zelfs haar eigen pindakaas, genaamd ‘Sylvana’s Sûkerbôle’. Dat is pindakaas van Fries suikerbrood. Lijkt jou dit lekker? De combinatie klinkt op het eerste gezicht niet fantastisch, maar wie weet kan het verbazen, en heel lekker zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!