Foto: Landverrader Sylvana IJsselmuiden heult met grote rivaal van Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is een van de grootste fans van F1-coureur Max Verstappen en dat maakt deze foto eigenlijk nog veel pijnlijker. 

Presentatrice Sylvana IJsselmuiden is misschien wel de grootste Formule 1 fan van het land. En dan maakt het alleen nog maar gekker dat ze zo weg lijkt te zijn van Lewis Hamilton. Hamilton is natuurlijk de grote rivaal van Max Verstappen en hun laatste race vorig seizoen en de nasleep daarvan waren alles behalve netjes te noemen. Maar toch lijkt Sylvana een klein beetje gecharmeerd van Hamilton. Genoeg om deze foto op haar Instagram te zetten.

Lees ook: Droom van elke F1-fan: Jo van Egmond en Sylvana IJsselmuiden geven privéles
Sylvana bedoelde zwartmakende foto als grapje

De foto van Sylvana krijgt natuurlijk een hoop negatieve reacties. hoe kan ze nou naast Lewis willen zitten? Max is de grote trots van Nederland. Je hoeft gelukkig niet heel goed te kijken om te zien dat het om photoshop gaat, maar alsnog roept het wel de vraag op waarom Sylvana zoiets plaatst. Hoopt ze stiekem ooit naast Hamilton in de auto te mogen plaatsnemen en met hem de ondergaande zon tegemoet te rijden? Of is ze gewoon fan van de coureur. Of wellicht is het een van haar vele grapjes die gewoon nog niet begrepen wordt. In ieder geval leverde dit grapje wel een stortgolf aan nativiteit op. Al zal Syl daar zelf niet zo mee zitten.

Sylvana weet alles van de Formule 1

veel mensen zijn na het vorige Formule 1 seizoen fan geworden van de autosport, maar Sylvana is al jaren een van de grootste supporters. Ze volgt al het nieuws, gaat regelmatig naar races en presenteert zelfs een programma over de autosport. Als er iemand veel verstand heeft van de F1, dan is het wel Sylvana IJsselmuiden. Als je dus op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes omtrent de sport, dan doe je er goed aan om Sylvana te volgen. Zij kan je namelijk altijd vertellen wat er speelt in de wereld van de snelle auto’s.
Niet de eerste foto waarop Syl samen heult met de rivaal van Verstappen

Het is trouwens niet de eerste foto waar Sylvana zichzelf naast Lewis Hamilton plaatst. Eerder zette ze zichzelf ook al aan zijn zijde. Misschien dat Sylvana toch wat gevoelens heeft voor de rivaal van Max Verstappen. Of probeert Sylvana stiekem Max jaloers te maken, in de hoop dat hij zijn eigen vriendin Kelly voor haar verlaat. Sylvana had natuurlijk een tijd lang een coureur als vriend, dus het zijn absoluut haar types. Wellicht dat ze weer op zoek is naar een leuke en snelle man in haar leven en dat ze op deze manier hoopt hun aandacht te kunnen krijgen. Sylvana hoeft zich trouwens geen zorgen te maken Mocht het met Max en Lewis niks worden, dan is er nog een heel land vol met leuke mannen die haar graag als vriendin zouden willen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!