Foto: Nyck de Vries gaat héél ver voor Formule 1-stoeltje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nyck de Vries laat via Instagram zien dat hij wel héél ver gaat voor een plek in de F1. Gaat de coureur hier niet te ver?

Nyck de Vries mocht uiteindelijk toch niet racen in Singapore. De coureur wacht dus nog altijd tot zijn contract voor de F1 getekend kan worden, maar in de tussentijd laat Nyck via Instagram zien wat hij allemaal wel niet over heeft voor een stoeltje in de F1. En dat is blijkbaar meer dan gedacht..

Nyck de Vries blijkt veel over te hebben voor F1-stoeltje

Onlangs plaatste Nyck de Vries een uiterst opvallende foto in zijn Instagram verhaal. De jonge coureur laat zien wat hij allemaal overheeft voor een plaats in de F1 en hij is dan ook bereid om heel ver te gaan. Op de foto is namelijk te zien hoe de coureur zijn stinkende best doet om zo fit mogelijk te zijn, voor een uiteindelijke plek in de F1 natuurlijk. Nyck is op de foto lekker begonnen met interval training! En zo te zien, gaat hem dat behoorlijk zwaar af. Zijn hele gezicht is bezweet terwijl hij een uitgeput gezicht trekt. Nyck wil aan iedereen laten weten dat hij helemaal klaar is voor de F1 en dat hij er hard voor aan het werk is. Wanneer zullen we Nyck officieel zien verschijnen in de hoge competitie, als tweede Nederlander in het klassement? Als het aan hem ligt, kan het allemaal niet snel genoeg beginnen. Nyck is er klaar voor!

Lees ook: Dit gaat Nyck de Vries verdienen met nieuw Formule 1-contract

Nyck de Vries viert plaats 9 in F1-debuut

Onlangs maakte Nyck de Vries zijn debuut in de F1. Voor de coureur is dit natuurlijk een jongensdroom die uitkomt. Hij besluit deze gebeurtenis dan ook te delen op Instagram. Op deze foto’s zien we voornamelijk een blije, emotionele Nyck. Het lijkt alsof de coureur nog steeds niet helemaal kan geloven dat hij zijn F1 debuut heeft gemaakt, maar het is toch echt zo. Samen met team Mercedes natuurlijk. Nyck wordt in de toekomst de tweede Nederlander in het F1 klassement. Natuurlijk samen met Max Verstappen, de wereldkampioen. Gaat hij Max weten te verslaan in de toekomst, of houdt Max stand, en blijft hij de nummer 1. In ieder geval gaat er wel nieuwe concurrentie komen voor de Nederlandse Red Bull-coureur. Voorlopig viert Nyck nog even zijn debuut, en denkt dat hij in een droom zit; “Am I dreaming?!?! P9 in my first F1 race! Still need to let the past two days sink in… From the bottom of my heart, a BIG ‘Thank You!“. Plaats 9 in de eerste race ooit in de F1 is allesbehalve slecht, Nyck heeft in ieder geval laten zien wat hij in huis heeft, en dat hij wel degelijk kan racen. Wanneer zal hij dan eindelijk officieel deelnemen aan de F1?

Lees ook: Foto: Dit is Eva Bruggenwirth, de knappe vriendin van F1-coureur Nyck de Vries

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?