Foto: Dit is Eva Bruggenwirth, de knappe vriendin van F1-coureur Nyck de Vries

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet alleen het leven van Nyck de Vries staat op z’n kop. Ook de vriendin van de aanstormende F1-coureur zal véél meer in de schijnwerpers komen te staan. Hoog tijd om even kennis te maken met Eva Bruggenwirth dus!

Ze zeggen altijd dat achter elke sterke man een sterke vrouw staat. In het geval bij Nyck de Vries is dit Eva Bruggenwirth. Het is niet bekend sinds wanneer de twee tortelduifjes een relatie hebben. Wel verscheen de vriendin van Nyck de Vries in 2020 voor het eerst op zijn sociale media.

Eva Bruggenwirth is de vriendin van Nyck de Vries

Nyck de Vries moet voor zijn werk natuurlijk de hele wereld rondreizen. Dit klinkt voor Eva Bruggenwirth als muziek in de oren. De prachtige dame is namelijk enorm fan van reizen. Naast het houden van reizen vindt ze de autosport ook erg interessant. Eva Bruggenwirth past dan ook goed in het plaatje bij Nyck de Vries. Zelf is Eva ook eigenaar van een bedrijfje in gebreide kleding. Naast dat ze een eigen bedrijfje heeft werkt ze ook als sociale media en content creator voor een sieradenbedrijf. Eva Bruggenwirth leeft dus niet op het succes van haar vriendje, maar heeft zo ook haar eigen zaakjes lopen.

Eva Bruggenwirth post mooie foto’s op Instagram

De prachtige vriendin van Nyck de Vries laat haar volgers genieten. Met een verleidelijk topje aan staat de fitte Eva Bruggenwirth voor de spiegel een goede pose te nemen. Dit topje laat weinig aan de verbeelding over. Er is goed te zien dat Eva is afgetraind. Nyck de Vries heeft niks te klagen met zo’n mooie vrouw naast hem. Nyck is dan wel Formule 2-en Formule E-kampioen, maar dan moet je alsnog van goede huize komen om een knappe dame als Eva Bruggenwirth aan de haak te slaan.
Nyck de Vries bereid zich voor op Formule 1-stoeltje

Nyck de Vries kreeg ook dit seizoen al zijn kansen in een Formule 1-race. Alexander Albon had lang last van zijn blindedarmontsteking, dus kon Nyck de Vries inspringen als vervanger. Nyck de Vries is voor de zekerheid hard aan het trainen om gelijk de auto in te kunnen stappen als dit moet. De Nederlander heeft bij zijn eerste race zo’n grote indruk achtergelaten dat hij bij drie teams op het verlanglijstje staat. Nyck de Vries heeft dus genoeg teams achter zich aanzitten. De grote vraag is alleen, zijn deze teams concreet genoeg om Nyck de Vries een contract voor volgend jaar aan te bieden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...