Foto: Noa Vahle deelt gewaagde zomerkiekjes in loszittend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle maakt een gewaagd kiekje voor haar volgers en die genieten natuurlijk optimaal daarvan. Noa weet zichzelf weer goed op de foto te zetten. 

De knappe blondine Noa Vahle maakt heerlijk kiekje

Met haar prachtige nieuwe jurkje weet Noa Vahle haar volgers helemaal wild te maken. De prachtige verslaggeefster heeft een nieuw pakje dat ze even moet delen met haar volgers. En die worden natuurlijk gelijk erg blij als ze Noa in het loszittende jurkje zien. En geef ze eens ongelijk. Noa ziet er namelijk in haar spannende jurkje perfect uit. De knappe verslaggeefster weet exact hoe ze zichzelf van haar beste kant moet laten zien. Je moet even door haar foto galerij heen om bij de juiste foto te komen. Maar het zwarte jurkje van Noa Vahle is absoluut de moeite waard. Als je de foto eenmaal hebt gevonden, dan kan je uitermate genieten van de knappe dame in haar perfecte jurkje.

Lees ook: Foto: Noa Vahle verwent kijker tijdens heet Europees avondje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle beleeft spannende zomer

Zoals je op de foto’s kan zien heeft Noa Vahle een ongelooflijk fijne zomer. De heerlijke blondine staat meer dan eens verleidelijk op de foto voor haar volgers. Die kunnen dan ook meegenieten van alle mooie momenten die Noa meemaakt. De aantrekkelijke dame weet wel wat ze moet doen om de aandacht van haar volgers te trekken. Die genieten van de heerlijke blondine in haar vakantie foto’s. Noa laat de kiekjes lekker komen en zorgt ervoor dat haar volgers zich geen moment te hoeven vervelen. Dat is dan wel weer lief van de knappe dame. Zo zorgt ze ervoor dat de Nederlandse mannen zich best wel goed weten te vermaken. Noa maakt zich op die manier met de dag geliefder onder het Nederlandse publiek.

Lees ook: Foto: Noa Vahle maakt volgers wild met flinterdun jurkje zonder ondergoed

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle maakt spannend plaatje vanaf boven

De aantrekkelijke blondine maakt een foto een beetje vanuit boven genomen. En op die manier krijg je weer een heleboel te zien van het perfecte lichaam van de prachtige presentatrice. Van boven kan je namelijk erg goed neerkijken op de prachtige vormen van deze knappe dame. Je ziet ook wel dat de appel niet ver van de boom is gevallen in Noa’s geval. Als dochter van Linda de Mol moet ze het continu opboksen tegen de reputatie van haar moeder. Maar dat lijkt Noa bij haar publiek goed te kunnen doen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle deelt graag verleidelijke foto’s met fans

De aantrekkelijke presentatrice deelt graag de meest spannende foto’s met haar fans. Op die manier weet ze namelijk haar volgers betrokken te houden. Die zitten namelijk continu te wachten op nieuwe fijne plaatjes van de knappe blondine. En Noa zou Noa niet zijn als ze niet af en toe een heerlijk verleidelijke foto met haar volgers zou delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.