Foto: Noa Vahle maakt volgers wild met flinterdun jurkje zonder ondergoed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle weet wel hoe ze haar volgers helemaal wild moet maken. Dat doet ze door middel van een heerlijk jurkje. 

De knappe blondine Noa Vahle draagt bijzonder weinig op spannende foto

De aantrekkelijke verslaggeefster Noa Vahle heeft op haar nieuwste foto bijzonder weinig aangetrokken. Zo heeft ze een strak jurkje aan waar verder weinig onder zit. Je kan duidelijk zien dat Noa haar onderkleding thuis heeft gelaten aan de bandjes te zien. Waarschijnlijk zit er van onder wel wat meer kleding op het lijf van de knappe blondine. Maar van boven blijft het ij het jurkje. En dat ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. Want Noa kan op deze manier extra goed laten zien hoe haar verleidelijke rondingen eruit zien. Die zijn ook niet om te onderschatten. De prachtige vormen van Noa Vahle maken normaal al iedereen ontzettend blij, maar in dit jurkje kan je er nog eens extra van genieten.

Lees ook: Foto: Noa Vahle verwent kijker tijdens heet Europees avondje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle trekt mooiste pakje aan op vakantie

De aantrekkelijke verslaggeefster is even op vakantie. En daar geniet ze van het heerlijke weer in haar prachtige jurkje. En natuurlijk is het fijn om Noa in zo’n strak jurkje te zien. Zeker omdat er van boven niks onder zit. En dat zorgt er weer voor dat je extra veel van Noa haar prachtige lichaam kan zien. De enige opmerking die je erbij kan maken is dat Noa eigenlijk nog veel vaker dit jurkje zou moeten dragen. Waarom draagt Noa dit jurkje bijvoorbeeld niet als ze weer eens een keer voorbij komt bij Vandaag Inside? Noa is ook de hele zomer te zien geweest in het onwijs populaire programma De Oranjezomer. Waarom heeft ze daar niet af en toe zo’n verrukkelijk jurkje aangetrokken? Dat had de kijkcijfers, die al ongelooflijk goed waren, nog even een beetje extra omhoog gekregen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle neemt de mediawereld bij storm

De prachtige verslaggeefster maakt zich erg onmisbaar bij programma’s als Vandaag Inside en De Oranjezomer. Nog even en programma’s als deze twee kunnen niet meer gemaakt worden zonder de aanwezigheid van de prachtige blondine. Voor Noa zal dat ongetwijfeld niet echt een probleem zijn. Die kijkt er nu al naar uit om vaker op televisie te verschijnen. Noa Vahle weet dat haar fans het ongelooflijk leuk vinden als ze weer een keer verschijnt bij een programma als VI. Voor de knappe blondine is er ook geen enkele reden om nee te zeggen tegen zoiets.

Hopelijk is Noa Vahle binnenkort vast onderdeel van VI

Hoewel de prachtige dochter van Linda de Mol nu alleen nog maar als gast regelmatig langs komt bij VI, zou het toch fijn zijn als ze een wat meer permanente rol zou krijgen bij het programma. Noa zorgt duidelijk voor extra veel kijkers met haar leuke persoonlijkheid en heerlijke lichaam. De knappe blondine is dus in alle opzichten een perfecte aanwinst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?