Foto: Noa Vahle verwent kijker tijdens heet Europees avondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Noa Vahle weet met haar heerlijke looks en kennis van voetbal alle Nederlandse mannen voor zich te winnen. Ook deze keer is het raak!

Heerlijke blondine Noa Vahle verwent al haar kijkers

Als voetballiefhebber kan je niet meer om Noa Vahle heen. De prachtige dochter van Linda de Mol is inmiddels zo vaak op televisie te zien als verslaggeefster of tafeldame, dat je haar bijna elke dag wel voorbij ziet komen. De aantrekkelijk blondine weet het Nederlandse publiek ook helemaal in te pakken met haar treffende analyses en haar knappe uiterlijk. De combinatie van die twee eigenschappen zorgt ervoor dat de gemiddelde voetballiefhebber helemaal wegloopt met Noa Vahle. De knappe verslaggeefster heeft daar geen enkele moeite mee en doet zelf vrolijk er nog een schepje bovenop door de mooiste momenten en foto’s met haar fans online te delen.

Lees ook: Video: Noa Vahle moet van tribune vluchten vanwege agressieve mannen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Bijzonder moment voor presentatrice Noa Vahle

De prachtige blondine mocht verslag uitbrengen van de wedstrijd Hammarby – Twente. Normaal doet Hélène Hendriks van dit soort Europese wedstrijden verslag vanuit de studio, maar aangezien zij De Oranjezomer presenteert, kreeg Noa Vahle deze keer de studio-taak op zich. Aan de comments te lezen zijn de kijkers lyrisch over haar presentatie kwaliteiten. Al zullen ze ook wel zeer te spreken zijn geweest over het losse truitje dat Noa had aangetrokken. Daarin kon je namelijk goed haar mooiste vormen zien. En dat was natuurlijk, naast de winst van FC Twente, de andere grote overwinning van de avond. Noa maakt het voetbal kijken in ieder geval een stukje interessanter met haar aanwezigheid.

Lees ook: Video: Noa Vahle wil blozende gast bij De Oranjezomer graag zonder kleren zien

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Kijkers willen meer zien van prachtige Noa Vahle

Na zo’n goede uitzending en alle andere leuk dingen die Noa Vahle doet, blijft de kijker maar verlangen naar meer. De prachtige blondine heeft zich de afgelopen tijd echt wel bewezen tegenover de Nederlandse voetbalfan. Die zit nu thuis keurig te wachten tot Noa weer op televisie verschijnt om hem bij te praten over de laatste stand van zaken in het voetbal. Noa vindt het ook wel een compliment dat steeds meer mensen haar terug willen zien. Ze wordt ook steeds vaker gevraagd om de presentatie of verslaggeving op zich te nemen voor dit soort programma’s, dus ze begint daar echt wel mee in aanzien te groeien.

Noa Vahle beloont trouwe fans met mooie kiekjes

De prachtige blondine vindt het natuurlijk ontzettend fijn dat er zoveel mensen zijn die haar op zo’n manier steunen en omarmen. Natuurlijk wil Noa dan iets terug doen voor die mensen. Vandaar dat ze ook zo regelmatig van die leuke kiekjes deelt met haar volgers. Dat is als kleine beloning voor alle lieve complimenten die ze maar blijft ontvangen. Noa is daar absoluut heel erg blij mee. En haar fans zijn weer blij met al die mooie plaatjes. Een echte win-win situatie dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?