Foto: Noa Vahle verwent kijker tijdens heet Europees avondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Noa Vahle weet met haar heerlijke looks en kennis van voetbal alle Nederlandse mannen voor zich te winnen. Ook deze keer is het raak!

Heerlijke blondine Noa Vahle verwent al haar kijkers

Als voetballiefhebber kan je niet meer om Noa Vahle heen. De prachtige dochter van Linda de Mol is inmiddels zo vaak op televisie te zien als verslaggeefster of tafeldame, dat je haar bijna elke dag wel voorbij ziet komen. De aantrekkelijk blondine weet het Nederlandse publiek ook helemaal in te pakken met haar treffende analyses en haar knappe uiterlijk. De combinatie van die twee eigenschappen zorgt ervoor dat de gemiddelde voetballiefhebber helemaal wegloopt met Noa Vahle. De knappe verslaggeefster heeft daar geen enkele moeite mee en doet zelf vrolijk er nog een schepje bovenop door de mooiste momenten en foto’s met haar fans online te delen.

Lees ook: Video: Noa Vahle moet van tribune vluchten vanwege agressieve mannen
Bijzonder moment voor presentatrice Noa Vahle

De prachtige blondine mocht verslag uitbrengen van de wedstrijd Hammarby – Twente. Normaal doet Hélène Hendriks van dit soort Europese wedstrijden verslag vanuit de studio, maar aangezien zij De Oranjezomer presenteert, kreeg Noa Vahle deze keer de studio-taak op zich. Aan de comments te lezen zijn de kijkers lyrisch over haar presentatie kwaliteiten. Al zullen ze ook wel zeer te spreken zijn geweest over het losse truitje dat Noa had aangetrokken. Daarin kon je namelijk goed haar mooiste vormen zien. En dat was natuurlijk, naast de winst van FC Twente, de andere grote overwinning van de avond. Noa maakt het voetbal kijken in ieder geval een stukje interessanter met haar aanwezigheid.

Lees ook: Video: Noa Vahle wil blozende gast bij De Oranjezomer graag zonder kleren zien
Kijkers willen meer zien van prachtige Noa Vahle

Na zo’n goede uitzending en alle andere leuk dingen die Noa Vahle doet, blijft de kijker maar verlangen naar meer. De prachtige blondine heeft zich de afgelopen tijd echt wel bewezen tegenover de Nederlandse voetbalfan. Die zit nu thuis keurig te wachten tot Noa weer op televisie verschijnt om hem bij te praten over de laatste stand van zaken in het voetbal. Noa vindt het ook wel een compliment dat steeds meer mensen haar terug willen zien. Ze wordt ook steeds vaker gevraagd om de presentatie of verslaggeving op zich te nemen voor dit soort programma’s, dus ze begint daar echt wel mee in aanzien te groeien.

Noa Vahle beloont trouwe fans met mooie kiekjes

De prachtige blondine vindt het natuurlijk ontzettend fijn dat er zoveel mensen zijn die haar op zo’n manier steunen en omarmen. Natuurlijk wil Noa dan iets terug doen voor die mensen. Vandaar dat ze ook zo regelmatig van die leuke kiekjes deelt met haar volgers. Dat is als kleine beloning voor alle lieve complimenten die ze maar blijft ontvangen. Noa is daar absoluut heel erg blij mee. En haar fans zijn weer blij met al die mooie plaatjes. Een echte win-win situatie dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!