Foto: Noa Vahle verwent kijker tijdens heet Europees avondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Noa Vahle weet met haar heerlijke looks en kennis van voetbal alle Nederlandse mannen voor zich te winnen. Ook deze keer is het raak!

Heerlijke blondine Noa Vahle verwent al haar kijkers

Als voetballiefhebber kan je niet meer om Noa Vahle heen. De prachtige dochter van Linda de Mol is inmiddels zo vaak op televisie te zien als verslaggeefster of tafeldame, dat je haar bijna elke dag wel voorbij ziet komen. De aantrekkelijk blondine weet het Nederlandse publiek ook helemaal in te pakken met haar treffende analyses en haar knappe uiterlijk. De combinatie van die twee eigenschappen zorgt ervoor dat de gemiddelde voetballiefhebber helemaal wegloopt met Noa Vahle. De knappe verslaggeefster heeft daar geen enkele moeite mee en doet zelf vrolijk er nog een schepje bovenop door de mooiste momenten en foto’s met haar fans online te delen.

Lees ook: Video: Noa Vahle moet van tribune vluchten vanwege agressieve mannen
Bijzonder moment voor presentatrice Noa Vahle

De prachtige blondine mocht verslag uitbrengen van de wedstrijd Hammarby – Twente. Normaal doet Hélène Hendriks van dit soort Europese wedstrijden verslag vanuit de studio, maar aangezien zij De Oranjezomer presenteert, kreeg Noa Vahle deze keer de studio-taak op zich. Aan de comments te lezen zijn de kijkers lyrisch over haar presentatie kwaliteiten. Al zullen ze ook wel zeer te spreken zijn geweest over het losse truitje dat Noa had aangetrokken. Daarin kon je namelijk goed haar mooiste vormen zien. En dat was natuurlijk, naast de winst van FC Twente, de andere grote overwinning van de avond. Noa maakt het voetbal kijken in ieder geval een stukje interessanter met haar aanwezigheid.

Lees ook: Video: Noa Vahle wil blozende gast bij De Oranjezomer graag zonder kleren zien
Kijkers willen meer zien van prachtige Noa Vahle

Na zo’n goede uitzending en alle andere leuk dingen die Noa Vahle doet, blijft de kijker maar verlangen naar meer. De prachtige blondine heeft zich de afgelopen tijd echt wel bewezen tegenover de Nederlandse voetbalfan. Die zit nu thuis keurig te wachten tot Noa weer op televisie verschijnt om hem bij te praten over de laatste stand van zaken in het voetbal. Noa vindt het ook wel een compliment dat steeds meer mensen haar terug willen zien. Ze wordt ook steeds vaker gevraagd om de presentatie of verslaggeving op zich te nemen voor dit soort programma’s, dus ze begint daar echt wel mee in aanzien te groeien.

Noa Vahle beloont trouwe fans met mooie kiekjes

De prachtige blondine vindt het natuurlijk ontzettend fijn dat er zoveel mensen zijn die haar op zo’n manier steunen en omarmen. Natuurlijk wil Noa dan iets terug doen voor die mensen. Vandaar dat ze ook zo regelmatig van die leuke kiekjes deelt met haar volgers. Dat is als kleine beloning voor alle lieve complimenten die ze maar blijft ontvangen. Noa is daar absoluut heel erg blij mee. En haar fans zijn weer blij met al die mooie plaatjes. Een echte win-win situatie dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.