FOTO: Nikkie Plessen’s korte winterjurkjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Powervrouw Nikki Plessen heeft de afgelopen dagen nieuwe kleding onthult voor haar Winterlijn. Van warme jassen tot onthullende jurkjes die volgens Nikkie goed blijven tot de zomer. En je nieuwe kledingreveal vier je natuurlijk in stijl.

Nikkie Plessen heeft zicht de afgelopen jaren ontpopt tot een mode icoon. Dat kan niemand ontgaan zijn. Voor de eerste sneeuw van het jaar heeft ze speciaal nieuwe jurkjes uitgebracht zodat alle vrouwen straks stijlvol de rest van de winter door kunnen. En natuurlijk showed ze die jurkjes zelf ook nog even.

Lees ook: Celine Huijsmans heeft het koud in zwempakje

Gewaagd dineren

Om haar nieuwe kledinglijn maar goed te vieren ging de modeontwerpster dineren bij vrienden. En dat doe je natuurlijk in stijl. In een gewaagd en onthullend jurkje zat ze aan de keukentafel. Toevallig een jurkje die ze zelf ook verkoopt. En Nikkie zou Nikkie niet zijn, als ze dat even showed op haar Instagram pagina.

Best een slimme zet van Nikkie. Zo’n foto wordt meteen duizenden keren bekeken, en is dus op die manier makkelijk gratis reclame. Nikkie is waarschijnlijk nog niet klaar met het tonen van haar Wintercollectie. En dat betekent maar één ding: deze Winter kan je veel genieten van foto’s van Nikkie’s jurkjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!