Foto: Nikkie Plessen geeft diep inkijkje tijdens RTL Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is een van de mooiste vrouwen van het land, dus wanneer ze iets bijzonders doet staat iedereen op scherp. Bijvoorbeeld haar inkijkje bij RTL Boulvard. 

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen laat lijf zien in strakste pakje ooit

Nikkie Plessen heeft een bijzondere video laten maken

De prachtige blondine zit regelmatig bij RTL Boulevard en dan moet ze nog wel eens wachten tot de opnames van start gaan. En om een beetje de tijd door te komen, maakt Nikkie graag video’s voor haar volgers. Daarmee kan ze hen een beetje een inkijkje geven in haar leven en wat ze aan het doen is. Ook krijgen haar volgers gelijk mee wat voor outfit Nikkie aan heeft en dat is natuurlijk een vraag die veel mensen bezighoudt. Als een van de meest toonaangevende mode-iconen van het land, hangen vrouwen aan haar lippen. Maar ook de mannelijke bevolking van Nederland is natuurlijk geïnteresseerd in de pakjes van Nikkie. De verrukkelijke outfits van het blonde mode-icoon zorgen ervoor dat iedereen helemaal op hol slaat.

Nikkie Plessen houdt er wel van om een beetje spannend te kleden op video

Natuurlijk heeft de outfit zelf ook een klein beetje inkijk en zorgt het glimmende stofje er nog eens voor dat Nikkie extra goed opvalt. Dat vindt de blondine zelf vooral erg prettig. Ze mag gezien worden, dat is in ieder geval duidelijk. Ze heeft ook haar kapsel en make-up speciaal voor het programma weer helemaal goed gedaan. Zo gaat Nikkie zeker de aandacht trekken. Waarover gesproken gaat worden tijdens RTL Boulevard is niet eens meer zo belangrijk. Mensen kijken toch voornamelijk voor de looks van de knappe blondine. En geef ze eens ongelijk. Als Nikkie zo door het leven gaat, dan heeft iedereen die ze tegenkomt een goede dag.
Nikkie Plessen deelt opvallende pakjes graag met volgers

De prachtige en verleidelijke blondine deelt maar al te graag al haar spannende pakjes met haar volgers. Soms zoekt Nikkie feedback op haar kleding en soms heeft ze een beetje hulp nodig van haar trouwe fans om de juiste outfit uit te kiezen. Dat wordt natuurlijk gewaardeerd door haar volgers, die overladen worden met foto’s van Nikkie in de meest avontuurlijke, opvallende en spectaculaire outfits. Stuk voor stuk zijn het kledingstukken die ervoor zorgen dat Nikkie er nog mooier uit ziet, dan ze van nature al is.

De mooie foto’s van Nikkie Plessen maken jouw dag goed

Als je Nikkie Plessen volgt op Instagram, dan ben je er in ieder geval van verzekerd dat je het naar je zin gaat hebben. De knappe blondine heeft niet voor niks zoveel volgers. Die heeft ze verkregen door zoveel mogelijk mooie foto’s van zichzelf te plaatsen. En dat werd door haar volgers online natuurlijk enorm gewaardeerd. Inmiddels weet je ook wel dat je meerdere keren per week een verleidelijk plaatje van Nikkie kan verwachten. En dat maakt voor een hoop mensen hun dag toch wel weer goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.