Foto: Nikkie Plessen probeert uit haar stretchy broek te scheuren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen deelt een opvallende video van een wel heel erg ‘stretchy’ broek. Ze probeert er zo waar uit te scheuren..

Nikkie Plessen maakt zich klaar voor een lekker avondje ‘dinner with friends’. De modeontwerpster heeft voor deze speciale gelegenheid natuurlijk alles uit de kast getrokken om zo’n spectaculair mogelijke outfit aan te trekken. Zo presenteert Nikkie even deze stretchy broek aan haar volgers. Ze probeert er zelfs uit te scheuren..

Nikkie Plessen scheurt nét niet uit stretchy broek

Op de video die Nikkie Plessen via haar Instagram deelt is te zien hoe de blondine haar prachtige outfit voor de speciale avond presenteert aan haar volgers. Nikkie draagt een zwart vestje, met daaronder een klein shirtje. Dit shirtje bevat een open voorkant, zodat alles lekker kan doorwaaien. Maar het opvallendste kledingstuk uit de video is dan toch wel de broek. De modeontwerpster heeft natuurlijk altijd de prachtigste outfits, maar deze broek heeft een opvallende vaardigheid. Hij is zowaar ‘stretchy’. De broek is ver uit te trekken, en heel elastisch. Nikkie presenteert dit door middel van een ‘stretchende’ oefening. Één voor één tilt ze haar been op en scheurt de modeontwerpster nét niet uit haar broek. Zelfs haar zoontje, Alain, doet het nog even voor. In ieder geval is het duidelijk dat Nikkie uit dit pikante kledingstuk probeert te scheuren. Maar hoe erg ze het ook probeert, deze ‘stretchy’ broek is gewoon te goed. Nikkie bereidt zich voor de rest goed voor op een wilde avond. Ze heeft namelijk een diner met vrienden. Of hoe Nikkie het verwoordt; een dinner with friends. Die lijkt er aan de outfit te zien nogal wild aantoe te gaan..

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen laat zich van achterkant zien in strak pakkie

Nikkie Plessen opent vestje voor hongerige volgers

Nikkie Plessen wil natuurkijk het liefste elke minuut over mode praten. De blondine is tenslotte modeontwerpster en dit is waar haar passie ligt. Zo ook nu weer, maar dit keer is het met een pikant randje. Ze vraagt aan haar volgers wat haar beter staat, haar vestje open, of vestje dicht? En haar volgers hebben al helemaal geluk, want ze past het ook allebei nog even voor de camera. Eerst presenteert Nikkie het witte vestje open. Door middel van een uitdagende blik laat ze het vestje zien aan d’r volgers. Hierna presenteert ze dezelfde outfit, maar dan met het vestje dicht. Haar volgers lijken in ieder geval goed te weten wat ze willen, want bijna iedereen reageert met “Open”. Dat is natuurlijk logisch, want voor veel volgers van de blondine geldt natuurlijk: hoe pikanter, hoe beter. Maar dat is natuurlijk niet wat iedereen zoekt. Maar hoe dan ook, iedereen lijkt deze ‘blazer’ open mooier te vinden, dan dicht. Misschien komt het ook wel door het verleidelijke loopje wat Nikkie erbij doet. In ieder geval heeft Nikkie goed advies gekregen van haar ruim 5 ton volgers!

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen laat zich diep in shirtje kijken

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!