Foto: Nikkie Plessen laat zich diep in shirtje kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikke Plessen laat weten helemaal genoeg te hebben van haar werk. Het liefst zit ze met dit pikante pakje en een wijntje op de bank…

Nikkie Plessen deelt een stel opvallende kiekjes via Instagram. De blondine laat haar volgers récht in haar shirtje kijken, terwijl ze rustig verder gaat met haar RTL Boulevard opnames. Ook laat Nikkie laat weten toe te zijn aan een wijntje op de bank. Hou nog even vol Nikkie, nog even presenteren voor Boulevard, en daarna op de bank ploffen. Zal ze eenmaal thuis dit pikante pakje aanhouden?

Nikkie Plessen toont outfit vanuit pikante hoek

Nikkie Plessen laat weten helemaal klaar te zijn met de opnames voor RTL Boulevard. Althans, voor die dag natuurlijk. De blondine deelt via Instagram dat ze moe is, en gewoon zin heeft in een lekker wijntje. Dat doet ze door middel van een video, en een foto. Echter lijken deze twee kiekjes pikanter dan gedacht, want het perspectief dat de blondine heeft aangenomen, is uiterst opvallend. Ze filmt haar prachtige outfit en zichzelf vanaf boven. Waarom Nikkie deze positie aan heeft genomen, is nog maar de vraag. Maar in ieder geval stelt het haar volgers niet teleur. Vooral niet nadat de volgers doorhebben wat voor pakje Nikkie aanheeft. Één ding is duidelijk; Nikkie heeft geen zin meer in de dag, en wilt gewoon met een lekker rood wijntje op de bank ploffen. “Ennnn nu naar huis met een wijntje“.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen gunt volgers intiem inkijkje met doorschijnende blouse

Nikke Plessen deelt opvallend pakje in spiegel

Het pakje dat de blondine aan had op de video’s, presenteert ze eerder op Instagram nog even goed voor haar volgers. Ze neemt haar hele outfit goed door, en laat het van top tot teen zien in de spiegel. Nikkie draagt een knalroze pak aan, waarin ze later verschijnt in de uitzending van RTL Boulevard. “Ennnn door naar @rtlboulevard“. De blondine neemt nog even een pose aan in de spiegel, en duikt direct hierna de uitzending in om daar te schitteren. Ook bestudeert ze nog even de details van de outfit, zodat haar volgers optimaal kunnen meegenieten van dit prachtige kledingstuk, met een uiterst open voorkant. Om de knalroze blazer zit ook nog een strakke riem. Die laat ze uiteraard nog even aan haar volgers zien. Nu is ze écht helemaal klaar om voor de camera’s te schitteren.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen toont lange benen in strak broekje

Nikke Plessen pakt groot uit voor verjaardag zoontje

Onlangs was het zoontje van Nikkie Plessen, Alain, 8 jaar geworden! En om dit te vieren, pakte de blondine groots uit. Op Instagram deelt ze een foto van een groot diner, met allerlei familieleden en lekkers te eten. “8 tot 96 jaar oud, onze lieve grote man alweer 8 jaar oud, het gaat veel te snel“. Vol trots poseert de familie voor de camera. Echter lijkt er weer één iemand te zijn die de show het meeste van iedereen steelt, en dat is natuurlijk Nikkie zelf. Want ook wanneer het niet om haar draait, draait het tóch een beetje om haar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.