Foto: Nikkie Plessen laat zich van achterkant zien in strak pakkie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen laat mensen hun mond openvallen door een enorm strak pakje aan te trekken. De blondine poseert met haar rug naar de camera en laat even goed zien hoe strak het pakje eigenlijk is. 

Nikkie Plessen draagt een wel heel strak pakje

Ondertussen weet iedereen dat Nikkie Plessen niet vies is van een fotootje of twintig per dag. Op al deze foto’s is er één ding wat altijd goed naar voren komt, en dat is het heerlijke uiterlijk van Nikkie. De blondine laat er geen gras over groeien met haar zelfpromotie en deelt oneindig veel foto’s van kleding en spullen van haar eigen merk NIKKIE. De meningen hierover zijn nogal verdeeld, maar het werkt wel, want Nikkie verdient veel geld met haar eigen merk. Daarbij is het ook weer geen ramp, want zo krijg je meer te zien van Nikkie Plessen. Op de meeste foto’s zien we Nikkie poseren voor haar gigantische huis of met een spiegelselfie. Dit keer besloot Nikkie het eens anders aan te pakken en haar achterkant in de strijd te gooien. Op de foto zien we Nikkie in een bizar strak pakje, stiekem over haar schouder kijken. Het lichaam van Nikkie komt heel goed uit de verf in het strakke spijkerpakje.

Nikkie Plessen strak pakje

Deze gedurfde vraag stelt Nikkie Plessen aan haar volgers

Het leuke aan Nikkie Plessen is dat ze haar volgers wel ook altijd om hun mening vraagt. Waarschijnlijk heeft de modeontwerpster zelf wel ook haar mening al klaar staan. Toch kan ze het niet laten om even haar volgers een keuze te laten maken. Wederom een goede vorm van zelfpromotie, want hierdoor laat ze haar eigen producten op meerdere manieren zien en vraagt ze wat de favoriet is. Zo heeft Nikkie ook deze keer weer een nieuw item, waar ze een uitgebreide video van maakt in de spiegel. Het is niet zomaar een jurkje, maar een heel gewaagd panterprintje. Het jurkje ziet er dus superspannend uit en heeft een nog spannendere lengte. Nikkie draagt het jurkje namelijk erg kort. Hierdoor komen de bruine benen van Nikkie erg goed naar voren. Toch is er nog iets speciaals aan de panterjurk, want je kan hem behalve kort ook lang dragen. Nikkie vraagt haar volgers wat ze leuker vinden, kort of lang. Zelf lijkt ze te gaan voor de korte versie die niks aan de verbeelding over laat.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen laat zich diep in shirtje kijken

Nikkie Plessen doet weer eens enorm overdreven

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent dat veel mensen weer de kerstkriebels krijgen. Hetzelfde geldt voor Nikkie Plessen, die nu al helemaal is doorgeslagen met de kerstspullen. Zo plaatst de blondine onderstaande video waarop een gigantische en overdreven versierde kerstboom staat. Nikkie vertelt dat hij nog niet eens af is. Gelukkig vertelt ze dat de versiering in al haar winkels en de buitenkant van het huis al wel helemaal af zijn. Daarbij draagt Nikkie een lange trui met spannende hoge laarzen. Van al dat enthousiasme maakt Nikkie zelfs spelfouten op haar Instagram. Het is wel duidelijk dat Nikkie helemaal blij wordt van kerst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!