Nikkie Plessen bewondert zichzelf veel teveel op deze genante foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is behalve een serieuze zakenvrouw ook nog eens een beeldschone dame. Alleen bewondert ze zichzelf nogal graag. 

Modeontwerpster Nikkie Plessen is een van de meest prachtige vrouwen van Nederland. Dat weet ze zelf ook heel erg goed, want ze gebruikt continu haar stralende uiterlijk om haar kleding te promoten. Aan de lopende band maakt en plaatst Nikkie foto’s van zichzelf in verleidelijke poses, terwijl ze haar eigen kleding draagt. Een veel betere manier van je eigen kleding promoten is er bijna niet. Nikkie weet met haar indrukwekkende foto’s een hoop los te maken bij haar volgers. Alleen moet ze er dus wel altijd op letten hoe ze er uit ziet. Nikkie kan namelijk geen moment rusten als het om haar uiterlijk gaat. Dat is haar handelsmerk. Dus af en toe moet ze even in de spiegel kijken hoe ze er uit ziet. Zelfs als ze eigenlijk op vakantie is. En dat is natuurlijk wel een klein beetje gênant.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen voelt zich koningin tussen allemaal lookalikes

Nikkie besluit zichzelf te inspecteren voor ze op de foto mag

Nikkie Plessen is wel een vrouw die graag de controle houdt op haar werk. Ze trekt dan ook veel verantwoordelijkheid naar zich toe. Alles wat Nikkie doet moet perfect geregeld zijn volgens haar standaarden. Daarom is het ook regelmatig nodig voor Nikkie om zichzelf eventjes te inspecteren in de spiegel voordat ze het huis verlaat. Nikkie gebruikt haar uiterlijk in dat opzicht echt als handelsmerk om haar kleding te kunnen verkopen. Het mag dus niet gebeuren dat Nikkie zichzelf laat verslonzen. Gelukkig heeft de beeldschone brunette een enorme discipline te pakken. En daardoor weet ze zichzelf altijd in toom te houden. Het komt dus alleen wel eens voor dat je Nikkie haarzelf zal zien bekijken in de spiegel.

Nikkie moet zelfs op vakantie even zichzelf in de spiegel bekijken

Zelfs tijdens haar trip naar Engeland, waar Nikkie eigenlijk zou moeten genieten en een klein beetje zou moeten ontspannen, is de beeldschone modeontwerpster nog met haar uiterlijk bezig. Ze zit namelijk continu zichzelf in de spiegel te bekijken. Die momentjes deelt ze dan weer wel met haar volgers, zodat die gewoon kunnen meegenieten met haar avonturen in de stad. Nikkie schaamt zich gelukkig niet voor alle momenten dat ze zichzelf in de spiegel bekijkt. Gelukkig ook maar, want dat zouden een hoop momenten worden waarop Nikkie zich zou moeten schamen. En dat is helemaal niet handig als je ook een groot bedrijf moet leiden. Dan heb je helemaal de tijd niet om jezelf te schamen.

Nikkie deelt foto van frisse wandeling

Tijdens een frisse wandeling door de straten van Londen, besluit Nikkie om even een leuk momentje te delen met haar volgers. Ze heeft namelijk een nieuwe jas en is benieuwd naar de mening van haar fans. Die kan ze namelijk altijd wel vertrouwen als het gaat om de juiste kleding voor haar uitkiezen. Nikkie trekt graag aan wat mensen het leukst vinden om te zien. Daarom zijn al haar  foto’s ook zo leuk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.