Nikkie Plessen bewondert zichzelf veel teveel op deze genante foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is behalve een serieuze zakenvrouw ook nog eens een beeldschone dame. Alleen bewondert ze zichzelf nogal graag. 

Modeontwerpster Nikkie Plessen is een van de meest prachtige vrouwen van Nederland. Dat weet ze zelf ook heel erg goed, want ze gebruikt continu haar stralende uiterlijk om haar kleding te promoten. Aan de lopende band maakt en plaatst Nikkie foto’s van zichzelf in verleidelijke poses, terwijl ze haar eigen kleding draagt. Een veel betere manier van je eigen kleding promoten is er bijna niet. Nikkie weet met haar indrukwekkende foto’s een hoop los te maken bij haar volgers. Alleen moet ze er dus wel altijd op letten hoe ze er uit ziet. Nikkie kan namelijk geen moment rusten als het om haar uiterlijk gaat. Dat is haar handelsmerk. Dus af en toe moet ze even in de spiegel kijken hoe ze er uit ziet. Zelfs als ze eigenlijk op vakantie is. En dat is natuurlijk wel een klein beetje gênant.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen voelt zich koningin tussen allemaal lookalikes

Nikkie besluit zichzelf te inspecteren voor ze op de foto mag

Nikkie Plessen is wel een vrouw die graag de controle houdt op haar werk. Ze trekt dan ook veel verantwoordelijkheid naar zich toe. Alles wat Nikkie doet moet perfect geregeld zijn volgens haar standaarden. Daarom is het ook regelmatig nodig voor Nikkie om zichzelf eventjes te inspecteren in de spiegel voordat ze het huis verlaat. Nikkie gebruikt haar uiterlijk in dat opzicht echt als handelsmerk om haar kleding te kunnen verkopen. Het mag dus niet gebeuren dat Nikkie zichzelf laat verslonzen. Gelukkig heeft de beeldschone brunette een enorme discipline te pakken. En daardoor weet ze zichzelf altijd in toom te houden. Het komt dus alleen wel eens voor dat je Nikkie haarzelf zal zien bekijken in de spiegel.

Nikkie moet zelfs op vakantie even zichzelf in de spiegel bekijken

Zelfs tijdens haar trip naar Engeland, waar Nikkie eigenlijk zou moeten genieten en een klein beetje zou moeten ontspannen, is de beeldschone modeontwerpster nog met haar uiterlijk bezig. Ze zit namelijk continu zichzelf in de spiegel te bekijken. Die momentjes deelt ze dan weer wel met haar volgers, zodat die gewoon kunnen meegenieten met haar avonturen in de stad. Nikkie schaamt zich gelukkig niet voor alle momenten dat ze zichzelf in de spiegel bekijkt. Gelukkig ook maar, want dat zouden een hoop momenten worden waarop Nikkie zich zou moeten schamen. En dat is helemaal niet handig als je ook een groot bedrijf moet leiden. Dan heb je helemaal de tijd niet om jezelf te schamen.

Nikkie deelt foto van frisse wandeling

Tijdens een frisse wandeling door de straten van Londen, besluit Nikkie om even een leuk momentje te delen met haar volgers. Ze heeft namelijk een nieuwe jas en is benieuwd naar de mening van haar fans. Die kan ze namelijk altijd wel vertrouwen als het gaat om de juiste kleding voor haar uitkiezen. Nikkie trekt graag aan wat mensen het leukst vinden om te zien. Daarom zijn al haar  foto’s ook zo leuk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...