Foto: Nikkie Plessen moet behoorlijk koude dijbenen hebben door deze modeflater

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is normaal gesproken de onberispte koningin van de mode industrie. Maar dankzij deze flater heeft ze last van koude dijbenen.

Als er iemand verstand heeft van mode dan is het wel modeontwerpster Nikkie Plessen. Zij ontwerpt outfits waar iedere vrouw in Nederland een stukje mooier van wordt. Zelf moet ze altijd elke outfit even proefdragen om erachter te komen of deze wel geschikt is voor haar publiek of niet. Alleen soms, heel soms, zit er wel eens een kleine mode misser tussen. Het komt niet vaak voor dat Nikkie een modeflater begaat, maar als het gebeurt, dan ervaart ze daar wel meteen de gevolgen van. Zo ook nu, terwijl ze in de koude sneeuw staat met een vrij groot gat in haar broek. Het levert Nikkie een erg koud dijbeen op.

Lees ook: Nikkie Plessen bewondert zichzelf veel teveel op deze genante foto

Nikkie lijdt flink kou op foto van modeflater

Zoals je kan zien heeft Nikkie niet super goed nagedacht over deze outfit. Anders had ze wel bedacht dat een groot gat stoppen, precies op de plek van haar dijbeen geen goed idee was. Ze draagt deze broek namelijk voornamelijk in de winter, in koude gebieden. En het dijbeen is een deel van het lichaam dat het snelste afkoelt. Door daar een gat te maken, bevriest Nikkie bijna elke keer dat ze de deur uit stapt. Toch zet de modeontwerpster dapper door en doet ze alsof de kou haar niks doet. Want anders moet ze toegeven dat haar laatste creatie eigenlijk niet zo goed was. Wel ziet het kledingstuk er bijzonder goed uit. Je krijgt net wat meer te zien van Nikkie dan je met een normale broek zou hebben. En dat is natuurlijk wel erg leuk. Het maakt de kleding in ieder geval wel spannend, maar nog steeds niet zo praktisch. Maar wie weet krijgt Nikkie het wel gewoon heel warm van alle aandacht die haar broek over haar af roept. Dan heeft ze juist het gat in haar broek nodig om een beetje af te koelen.

Nikkie gaat helemaal los op wilde foto met vriendinnen

Nikkie haar ideale vakantie is overduidelijk wintersport. Het is zeker niet de eerste keer dat Nikkie samen met haar vriendinnen, gehuld in spannende kleding, de pistes en hellingen verkent. De dames houden wel van een beetje avontuur en gaan graag zo snel mogelijk naar beneden de heuvel af. Voor Nikkie bestaat er geen groter plezier dan samen met ahar vriendinnen op wintersport te gaan. Maar dat kan natuurlijk niet op een normale manier. Bij Nikkie is alles wat ze doet bijzonder. Dus moeten de dames sowieso gehuld gaan in kleding die speciaal door Nikkie is ontworpen. Ook gaan de vrouwen helemaal los als ze op hun vakantie bestemming zijn aangekomen. Hopelijk kunnen de arme mensen van het vakantie resort Nikkie en haar wilde vriendinnen aan. Want een vrouw als Nikkie, die valt maar moeilijk te temmen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.