Foto: Nikkie Plessen toont lange benen in strak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft het weer voor elkaar. Ze heeft een nieuwe foto online staan waarin haar prachtige lange benen goed in beeld komen. 

De meeste mensen zouden Nikkie Plessen omschrijven als een prachtige vrouw en daar hebben ze helemaal gelijk in. De knappe blondine steekt een hoop tijd, moeite en aandacht in haar outfits en dat zie je ook wel terug in de foto’s die de knappe dame online zet. Elke foto van Nikkie is een absolute knaller. Ook dit keer heeft Nikkie weer een ijzersterke foto te pakken. In een strakke, lange broek geeft Nikkie haar benen even wat extra aandacht. Ondanks dat ze bedekt zijn krijg je toch nog genoeg te zien van Nikkie haar prachtige benen. En dat zorgt voor een erg leuk plaatje.

Nikkie maakt look af met strak topje

Met haar zwarte topje maakt Nikkie haar look helemaal af. Ze ziet er zelfverzekerd uit in haar nieuwe look. Natuurlijk weet Nikkie zich uitermate goed te kleden. Het is een reden dat Nikkie het zo goed doet in het Nederlandse modelandschap. De blondine weet precies wat wel en niet goed scoort en gebruikt die kennis om altijd perfect voor de dag te komen. Met haar outfits maakt ze in ieder geval iedereens dagen een stukje vrolijker.

Vier keer Nikkie Plessen in een prachtige outfit

Wat is beter dan één foto van Nikkie Plessen? Inderdaad, vier foto’s van Nikkie Plessen. Of ja, filmpjes eigenlijk. Nikkie kan niet kiezen tussen vier verschillende sweaters en besluit om ze allemaal aan haar volgers te laten zien zodat zij een keuze voor haar kunnen maken. En bij elke sweater heeft ze een bijpassende outfit gekozen. Zo zie je meer van Nikkie dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Nikkie ziet er in al haar verschillende outfits buitengewoon knap uit. Dat viel natuurlijk ook wel een klein beetje te verwachten, want Nikkie Plessen ziet er altijd goed uit. Maar dit bewijst maar weer eens dat het niet heel veel uitmaakt wat Nikkie aantrekt, ze ziet er altijd wel goed uit.

De vele outfits van Nikkie Plessen

Nikkie houdt er niet van om dezelfde outfit meerdere keren te dragen. Ze combineert graag kledingstukken en draagt het liefste elke dag wat anders. Met haar onbeperkte voorraad aan kleding lijkt dat in ieder geval geen enkel probleem. Al die spannende en aantrekkelijke outfits deelt ze ook nog eens op haar Instagram account. Zo kan je precies zien wat Nikkie tijdens een week draagt. Het meest opvallende is dat er niet echt een peil op te trekken valt qua stijl en smaak. Het lijkt erop dat Nikkie draagt waar die dag haar pet naar stond. Natuurlijk zijn het altijd outfits waar Nikkie extreem goed in uit komt, maar per dag verschilt het een hoop. De ene dag wil Nikkie wat meer verleiden en de volgende ziet ze er wat eleganter uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Welmoed Sijtsma gaat op de foto met kromme staf van collega

Welmoed Sijtsma is klaar met haar onderzoek naar de nepvideo, maar verveelt zich nu al. Ze besluit dicht tegen een collega aan te kruipen en is gefascineerd door zijn grote, kromme staf.

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!