Foto: Nikkie Plessen gunt volgers inkijkje met doorschijnende blouse

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen laat dagelijks haar nieuwe kledinglijn zien. Haar nieuwe kledinglijn is om van te watertanden.

De knappe blondine toont een heerlijk doorschijnende bloesje. De blouse behoort tot de nieuwe kledinglijn van haar eigen merk NIKKIE. De blouse schijnt alleen zo erg door dat je jezelf afvraagt waarom ze überhaupt nog iets aan doet. Wel levert het natuurlijk een mooie foto op.

Nikkie Plessen haar blouse zit duidelijk erg krap

Dagelijks komt Nikkie tevoorschijn in haar nieuwste outfitjes. Wie een beetje oplet komt erachter dat ze een outfit nooit vaker dan één keer aan doet. Elke dag moet het wat nieuws zijn. Twee dagen hetzelfde kledingstuk aan doen zit er voor haar niet in. Met de doorschijnende blouse die ze nu aan heeft is het gelukkig genieten geblazen, ook al is het maar eenmalig. De prachtige blondine toont met haar nieuwe bovenstuk veel van zichzelf. Het setje wat ze er onder aan heeft is met blote oog goed te zien. Nikkie haar vormen zijn dan ook erg goed zichtbaar, die vallen er namelijk ook bijna uit. Het is voor alle mannen te hopen dat de blouse goed gaat scoren. Als straks alle vrouwen hierin rondlopen is het genieten geblazen. Wens Nikkie dus maar succes met de verkoop van deze blouse, want daar doe je alleen maar jezelf een groot plezier mee.

Iedereen mag de nieuwe blouse van Nikkie Plessen zien

De hele wereld mag de nieuwe blouse van Nikkie zien. De doorschijnende blouse van Nikkie Plessen is namelijk iets wat alle vrouwen moeten kopen. Vol trots loopt ze over straat met haar voorgevel naar voren geduwd. Haar jasje heeft ze verleidelijk open gedaan, waardoor alles de hele straat mee kan genieten van de nieuwe kleren van Nikkie. Ze loopt vol zelfvertrouwen rond en dat is precies wat je nodig hebt bij zo’n doorschijnende blouse. Niet elke vrouw heeft het zelfvertrouwen om zoveel te laten zien, maar Nikkie Plessen maakt het allemaal niet uit. Borst vooruit en trots laten zien wat je in huis hebt. Dat is in ieder geval hoe Nikkie Plessen het doet.

De laarzen van Nikkie Plessen hadden ook een broek kunnen zijn

Je moet er maar van houden, de laarzen van Nikkie Plessne. De beeldschone blondine deelt beelden van haar nieuwe laarzen. Ze zijn alleen een beetje anders dan normaal. De laarzen namelijk bijna tot Nikkie haar navel. Wanneer je deze laarzen aan hebt zou je bijna geen broek meer hoeven te dragen. Gelukkig staat alles goed bij de prachtige Nikkie. Zelfs deze laarzen weet ze dan ook elegant te presenteren. Haar volgers zijn in ieder geval helemaal weg van deze laarzen. Die kunnen geen genoeg ervan krijgen. Dat kan natuurlijk ook gewoon komen omdat ze helemaal weg zijn van Nikkie, ongeacht wat ze aan heeft. En geef ze eens ongelijk, want Nikkie ziet er zoals gebruikelijk weer bijzonder aantrekkelijk uit op haar nieuwe foto’s. Zelfs als ze zich een beetje verbergt met dit soort hoge laarzen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!