Foto: Nikkie Plessen laat haar ronde achterkant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Nikkie Plessen heeft veel goede kanten, maar vooral de achterkant is erg mooi om te zien. Dat merk je wel bij deze foto. 

Nikkie Plessen maakt mannen wild met achterkant

De knappe modeontwerpster, zakenvrouw en model, maakt de meeste mannen van Nederland helemaal wild met haar fantastische foto’s. Ook deze keer is dat geen uitzondering. Het heerlijke kiekje dat Nikkie online zet laat één ding heel erg goed zien en dat is haar verleidelijke achterkant. Nikkie weet wel hoe ze er voor moet zorgen dat ze wordt aanbeden door hordes mannen. En dat heeft voor een deel te maken met de strakke broeken die ze aantrekt. Nikkie weet als geen ander hele leuke foto’s te maken. En daar zij haar volgers natuurlijk maar al te blij mee.

Lees ook: Video: Nikkie Plessen geeft inkijkje van boven in strandkleding
De strakke stof houdt Nikkie haar achterkant bij elkaar

Het is dat de stof van Nikkie haar spijkerbroek erg stevig is, want anders had deze de achterkant van Nikkie nauwelijks bij elkaar kunnen houden. De prachtige blondine heeft namelijk een nogal aanwezig achterwerk en haar broek heeft er dan ook moeite mee. Die lijkt een beetje aan de strakke kant te zitten. Nikkie ziet er dan ook erg avontuurlijk uit in deze spannende outfit. De knappe blondine heeft er in ieder geval met dit kiekje voor gezorgd dat haar volgers weer eens iets moois hebben om naar te kijken. Met haar strakke broek maakt ze alle mannen van Nederland helemaal wild.

Als Nikkie Plessen een nieuwe foto maakt, dan is het feest

Telkens wanneer Nikkie Plessen een nieuwe foto maakt, dan is het feest geblazen. De aantrekkelijke blondine weet namelijk als geen ander dat je door middel van de juiste kleding en de juiste houding een hele verleidelijke foto kan maken. En dat trucje past de blondine nu toe op de meeste van haar foto’s. Maar haar plaatjes op Instagram zorgt Nikkie ervoor dat de mannen van Nederland zich geen moment hoeven te vervelen. Die kunnen elke dag weer uitkijken naar een nieuwe foto van deze aantrekkelijke schoonheid.
Nikkie Plessen deelt verleidelijke strand outfit

De beeldschone blondine deelt met haar volgers de outfit die ze aantrok naar haar dagje strand. En die is inderdaad ontzettend verleidelijk te noemen. De knappe dame weet iedereen die haar foto ziet, sprakeloos achter te laten. Met haar verleidelijke foto’s heeft Nikkie heel Nederland een cadeautje gegeven. En daar hoeft ze dan niet eens iets voor terug. Wat een topvrouw is Nikkie Plessen dan toch ook. De knappe modeontwerpster draagt ook altijd kleren uit haar eigen lijn. Zo weet ze in ieder geval zeker dat de kleding die ze draagt goed over zal komen. Nikkie weet met haar pakjes iedereen te imponeren. Met de foto’s van Nikkie Plessen hoef je dus jezelf geen moment te vervelen. Daar zorgt deze knappe vrouw wel voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!