Foto: Nikkie Plessen gooit beentjes in de lucht in kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De prachtige Nikkie Plessen maakt zichzelf extra populair bij haar volgers . Met deze kledingkeuze laat ze niks aan de verbeelding over!

Nikkie Plessen staat er natuurlijk bekend om voor haar goede gevoel voor mode. Ze heeft ook een eigen kledingmerk en dat zorgt natuurlijk voor fantastische plaatjes van de blondine! Zo kunnen we nog nét niet onder haar rokje kijken in de nieuwe foto die ze heeft geplaatst.

Nikkie Plessen trekt de aandacht met kort rokje

Nikkie Plessen laat weer een bijzondere kant van zichzelf zien op haar nieuwste foto. De mooie blondine draagt namelijk een rokje dat bijna alles zou kunnen onthullen. Nikkie weet met het rokje erg goed te pronken. Alle volgers die de foto zien, kunnen weer genieten van de prachtige kleding die ze draagt. Ze weet goed hoe ze spanning moet creëren, zoals ze met dit rokje heeft gedaan, want het is nog nét niet te kort.

Maar de foto maakt deel uit van een reeks, dus er zijn nog meer leuke foto’s die je kunt bekijken. Klik hier om alle foto’s te zien. Het is zeker de moeite waard en je kunt er zeker van genieten.

Model Nikkie Plessen steelt de aandacht

Als Nikkie Plessen iets goed kan, dan is het wel de aandacht trekken met haar adembenemende looks en strakke verschijning. Met de fantastische outfits die ze samenstelt, weet ze keer op keer de mannen van Nederland te betoveren! Of ze nu een jurkje draagt of een kort rokje, Nikkie straalt altijd op de foto’s die ze deelt.

Het is geen wonder dat het bekijken van alle foto’s en video’s van dit model absoluut geen straf is. Ze weet precies hoe ze het voor elkaar moet krijgen om iedereen te laten smelten wanneer ze haar mooie plaatjes bekijken. Maar Nikkie is meer dan alleen een mooi gezicht met knappe uitstraling. Ze is eigenaar van N BRANDS; NIKKIE, NIK&NIK, Selected by KATE MOSS, N BEAUTY en FIFTH HOUSE. Geen wonder dat Nikkie zwemt in het geld!

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen deelt graag haar leven met volgers

Deze knappe blondine is natuurlijk ongelooflijk goed in poseren met prachtige outfits. Maar dat is niet het enige wat Nikkie zo geweldig maakt. Ze deelt namelijk ook steeds meer persoonlijke beelden, zoals van haar twee kinderen Julie en Alain. Zo heeft ze onlangs gedeeld hoe haar zoontje Alain bijna de lamp van het plafond kapotmaakte met een bal! Het feit dat ze dit soort momenten deelt met al haar volgers is zeker speciaal en laat zien dat ze veel meer is dan alleen een model en modeontwerper. Deze kijk in haar geeft haar volgers een glimp van haar persoonlijke leven achter de schermen en dat vinden fans erg leuk om te zien.

Op Instagram heb je nog veel meer foto’s van Nikkie Plessen

Kun je geen genoeg krijgen van Nikkie? Dan moet je zeker even haar Instagram-pagina bezoeken. Daar vind je nog veel meer mooie foto’s van het model.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!