Foto: Ondeugende Nikkie Plessen doet jasje helemaal open

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen zet een wel heel gewaagde foto op Instagram. De modeontwerpster houdt het lekker luchtig met haar open jasje…

Nikkie Plessen houdt het lekker lekker luchtig met een nieuwe foto op Instagram. De modeontwerpster plaatst een foto waarin ze een open, groen jasje aanheeft. Een luchtige look zo in het vroege voorjaar!

Nikkie Plessen doet jasje open

De modeontwerpster, actrice, presentatrice en onderneemster heeft nogal lef, en lijkt niet te twijfelen om deze foto’s op Instagram te zetten. Ze heeft haar groene jas alleen rond haar middel met een riem vastgezet. Bovenaan houdt ze het lekker open. Haar volgers smullen van het schouwspel! Ze zet als bijschrift bij de foto; ”💚💚💚 green it is 💥)”. Nikkie houdt het dus lekker Engels, handig voor haar internationale volgers. Ook benoemt ze dat ze geld doneert aan Kika. Hoeveel is niet duidelijk, en welk geld ook niet. In ieder geval goed dat Nikkie zich niet alleen bezighoudt met haar eigen verdiensten, maar ze denkt ook aan de goede doelen.

Lees ook: Nikkie Plessen verbaast volgers met foto van lelijkste schoenen ooit

Nikkie Plessen gaat trippen van cupcakes

Ondanks het perfecte lichaam van Nikkie Plessen, is ze stiekem ook niet vies van lekker ongezond eten. Zo ging ze cupcakes bakken met haar zoontje, Alain. Ze plaatst foto’s van het avontuur op Instagram. Nikkie trekt op de eerste foto een wel heel gekke bek. Wie weet wat deze gezichtsuitdrukking precies betekent? Ze lijkt helemaal door te draaien. Waarschijnlijk probeert ze duidelijk te maken dat de cupcakes lekker waren. De twee hebben een hele fotoshoot gehouden van het avontuur, want Nikkie deelt maar liefst zeven foto’s. Maar de cupcakes zien er in ieder geval erg lekker uit. En dat is niet het enige wat er goed uitziet..

Ook Nikkie strijdt mee voor Oekraïne

Ook Nikke Plessen deed mee aan de nationale dag voor Oekraïne. Verschillende bn’ers kwamen bij elkaar om geld op te halen voor de huidige situatie in het land. De oorlog raakt veel mensen, en veel mensen willen daarom actie ondernemen. Zo dus ook Nikkie. Je kon met verschillende bn’ers bellen, als je daarentegen geld doneerde. Veel mensen deden dit. Je kon elk bedrag doneren wat je maar wilde. Er is uiteindelijk meer dan 100 miljoen euro opgehaald voor het land. Dat is geen record, maar wel een fantastisch bedrag. Het zal het land vast verzekeren voor extra steun. Maar niemand kan in geld terugbetalen wat daar allemaal voor ergs gebeurd. Zowel bekende en onbekende mensen doen wat ze kunnen doen, om het land te helpen. Maar ze kunnen natuurlijk niet alles betekenen voor Oekraïne. Maar het is al mooi om te zien hoeveel mensen strijden voor de vrijheid in Oekraïne, en dus ook in Europa.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.