Nikkie Plessen verbaast volgers met foto van lelijkste schoenen ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen staat normaal gesproken bekend om haar modieuze pakjes en kledingstukken. Maar deze schoenen zijn duidelijk een uitzondering.

Modeontwerpster Nikkie Plessen heeft normaliter alleen maar prachtige outfits en pakjes die ze tevoorschijn haalt voor de foto. Maar nu zit er voor het eerst sinds tijden echt wel een misser tussen. En dat verbaast haar volgers natuurlijk ook enorm. Nikkie heeft namelijk een foto geplaatst van de meest lelijke schoenen die je ooit hebt gezien. Je gaat je bijna afvragen of het niet gewoon een grapje is van Nikkie. Maar aangezien 1 April nog een aantal weken verder ligt, moet ze bijna wel serieus zijn. Of het nu een een grap is of niet, om deze schoenen kan je eigenlijk alleen maar lachen.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen aan het wippen met pluizige vriend
Nikkie deelt foto van de meest lelijke schoenen ooit

Het gebeurt vaker dat een modeontwerpster een vreemde combinatie op de markt brengt. Maar deze schoenen van Nikkie slaan echt alles. Misschien dat ze stiekem besloten heeft een nieuwe lijn te ontwerpen alleen voor clowns. Dat is eigenlijk de enige reden die je kan bedenken waarom ze deze regenboog schoenen daadwerkelijk in de verkoop heeft gebracht. Iedereen met een functioneel paar ogen kan namelijk zien dat deze schoenen niemand gaan staan. Maar Nikkie heeft er nog goede moed in en promoot de schoentjes volop op Instagram.

Nikkie is aan deze foto te zien duidelijk kleurenblind geworden

Maar Nikkie heeft niet alleen een verschrikkelijke schoen ontworpen, ze combineert hem ook graag met de meest uitgesproken kleur pakjes en accessoires. Het is net alsof Nikkie van de ene op de andere dag kleurenblind is geworden. En als modeontwerpster is dat natuurlijk erg tragisch. Ze weet gelukkig nog een hoop te redden met de mooie foto’s die ze plaatst, maar ook daar zijn de verschrikkelijk schoenen niet meer te redden. Helaas Nikkie, dit is toch echt de eerste grote misser. Deze schoenen kunnen namelijk echt niet door de beugel. Hoewel Nikkie meestal wel weet wat ze doet heeft ze deze keer haar verstand toch een heel klein beetje verloren.

Wellicht zit iedereen er wel naast en worden deze foto’s een hit

Zoals het wel vaker gebeurt met mode, kan het zomaar zijn dat iedereen er naast zit met zijn mening en dat deze foto’s een gigantisch grote hit worden. Straks blijken Nikkie haar clownsschoenen gewoon super goed te verkopen en is het weer een mooie overwinning in het lijstje van de prachtige blondine. Het lijkt daar echter niet op, maar je weet nooit wat je te wachten staat met Nikkie. Ze heeft de wonderbaarlijke gave om vriend en vijand te verassen met de meest bijzondere dingen. Nikkie ziet vaak iets wat haar concurrentie niet ziet en dat maakt haar zo goed. Daarbij helpen al die verleidelijke foto’s die Nikkie in haar kleding plaatst natuurlijk ook goed bij de verkoop. Nikkie heeft wat dat betreft de mode industrie erg goed begrepen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!