Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.

Prachtige Nicolette Kluijver heeft jurkje aangetrokken

Nicolette Kluijver durft het wel aan om af en toe een beetje een outfit aan te treken. Daar is helemaal niks mis mee volgens de knappe blondine. En dus laat ze haar volgers meegenieten van een ongelooflijk fijn jurkje. Het jurkje is wat aan de korte kant, waardoor je heel veel te zien krijgt van de knappe presentatrice. Maar dat is helemaal niet erg, want haar goed gevormde is namelijk een lust voor het oog. Naar Nicolette kijken, terwijl ze deze strakke jurk uitprobeert, is dan ook helemaal geen straf. Integendeel, iedereen wordt blijer na het zien van deze prachtige verschijning.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver vraagt volgers om advies over spannende jurk

De prachtige blondine vraagt haar volgers om advies. Want moet ze het jurkje nu wel kopen of niet? Nicolette weet het niet zo goed. Natuurlijk is het een prachtig kledingstuk, maar het komt wel heel verleidelijk over. Het is zeker geen jurkje wat je overal mee naartoe neemt. En dat zorgt ervoor dat Nicolette aan het twijfelen is. Ze laat niet weten of ze de jurk uiteindelijk heeft gekocht, maar hopelijk heeft ze dat wel gedaan. Dat zou namelijk betekenen dat je binnenkort nog veel meer kan genieten van Nicolette in dit prachtige jurkje. En dat is natuurlijk erg fijn. Nicolette heeft hopelijk geluisterd naar haar volgers en dit spannende jurkje mee naar huis genomen.

De prachtige benen van Nicolette Kluijver

Niet veel later plaatste de knappe presentatrice nog een foto online. Dit keer van haar prachtig lange been. Nicolette was in de spa geweest en dat moesten haar volgers natuurlijk even weten. Met zo’n foto plaagt ze haar volgers wel. Die willen natuurlijk veel meer zien van de knappe blondine en niet alleen maar haar been. Maar voor deze foto blijft het daar helaas wel bij. Nicolette plaatst ook genoeg plaatjes van haar volledige , dus als je de knappe blondine online volgt heb je niks te klagen.

Nicolette Kluijver geniet van zonnige Bonaire

De komende tijd is Nicolette niet in Nederland te vinden. De knappe presentatrice is namelijk een tijdje op Bonaire. Daar voelt de blondine zich helemaal thuis. Ze zit er ook al even en wanneer ze weer terugkeert naar Nederland is niet bekend. Volgens de foto hierboven heeft ze wel binnenkort weer werk. Dat betekent dat Nicolette waarschijnlijk binnen een paar weken wel weer in Nederland te vinden is. De prachtige blondine zou ook niet te lang weg kunnen blijven uit Nederland, aangezien hier haar roots liggen. Maar een tijdje op Bonaire wonen, daar tekent iedereen wel voor. Het warme weer doet de presentatrice goed en ze zal waarschijnlijk erg gebruind terugkeren naar het koude Nederland. Bij terugkomst zal Nicolette waarschijnlijk een hoop vrouwen erg jaloers maken met een beetje kleur op haar wangen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!