Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto’s dan weer met de wereld deelt!

Nicolette Kluijver zet haar volgers opnieuw voor het blok met een stel waanzinnige kiekjes via Instagram. De blondine is op dit moment op Bonaire, en besloot eens even lekker de verkoeling op te zoeken. In de felle, bloedhete zon besloot Nicolette eerst even een bijzondere foto te schieten samen met haar hartsvriendin. Echter lijkt het piepkleine bovenstukje van de blonde presentatrice alles nog maar nét bij elkaar te kunnen houden..

Zwetende Nicolette Kluijver toont troeven in klein bovenstuk

Nicolette Kluijver is lekker op Bonaire! De blondine woont natuurlijk op Aruba, maar dit keer was het tóch tijd voor de blondine om even te switchen van eiland. Vandaar dat de presentatrice zich nu even lekker op Bonaire bevindt! Nicolette is een tropische dame die van eilanden houdt, want ze presenteert niets minder dan Expeditie Robinson. De blondine is dan ook niet gek van een beetje warmte en zonnestralen. Nicolette is onder andere op Bonaire voor het goede doel. De blondine laat weten flink wat werk te hebben verzet voor de helden van Animal Rescue. Maar bij dit ploeterende, zweterige werk, hoort natuurlijk ook wat verkoeling! Die besloot Nicolette dan ook zeer zeker op te gaan zoeken aan de kust. Van deze hete stranddag deelt de presentatrice allerlei kiekjes via Instagram. Echter leek er één foto tussen te zitten, die er veruit bovenuit sprong. We zien de blondine in een piepklein bovenstukje poseren. Deze outfit lijkt misschien wat weinig, maar voor de temperaturen daar is het zeer gepast! Haar troeven weten de hele situatie nog maar nét, behoorlijk knellend, te overleven. In ieder geval lijkt Nicolette de tijd van haar leven te hebbe, op dit zweterige kiekje vanuit Bonaire. Wat afkoeling heeft de blondine wel verdiend na dat harde werk!

Lees ook: Video: Nicolette Kluijver verwent volgers met zijaanzicht in

Nicolette Kluijver poseert met volledig ontkleedt bovenlijf

Nicolette Kluijver is natuurlijk een vrouw van vele goede doelen. De blondine helpt regelmatig met vuil opruimen, zamelt geld in en promoot allerlei doelen via haar netwerk. Dit keer leek dat weer het geval te zijn, maar ging Nicolette voor een hele andere aanpak. Ze probeerde namelijk de aandacht van haar volgers te krijgen door middel van een uitdagende pose. We zien de blondine languit op een vuil strand liggen. Echter lijkt de aandacht van haar volgers niet zoveel naar het vuil te gaan, maar vooral naar de bloedmooie blondine. Nicolette poseert bijna helemaal ontkleedt waardoor haar volgers nog wilder worden dan ze al waren. Dé manier dus, om aandacht te trekken waarvoor dit bericht eigenlijk bedoeld was. En dat is het mega vuile strand. Overal ligt afval en hout, en hier is Nicolette natuurlijk niet van gediend! Daarom organiseert de blondine een ‘clean-up’ voor dit strand. Doet ze tóch weer iets voor het goede doel, die Nicolette Kluijver..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!