Foto: Natasja van Temptation Island geniet intens van zichzelf in klein hoekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Natasja Burgers van Temptation Island heeft zichzelf helemaal gevonden in een privé hoekje in een cafeetje. Ze slurpt zichzelf helemaal op.

Natasja van Temptation Island verwent zichzelf in café

We kennen Natasja Burgers-Temprano van haar deelname aan Temptation Island in 2017. Ze is, met 281 duizend volgers op Instagram, ontzettend populair op sociale media. Dat is ook helemaal niet zo gek, want Natasja is een prachtige vrouw met een heerlijk . Ze vindt zelf ook dat ze een mooie verschijning is. Dat bewijst ze met een foto die ze onlangs op haar Instagram deelde met haar volgers. Terwijl ze van Spanje onderweg naar huis ging, stopte ze eerst nog even bij een cafeetje. Het café heet Rosas Café Marbella en het is een bekend cafeetje onder bekende mensen. Natasja liet zichzelf fotograferen op een schattig bankje terwijl ze haar voorgevel mooi naar voren duwt. Op de tweede slide laat ze haar kop koffie beter zien aan de camera. Dan blijkt het dat haar eigen gezicht op de koffie staat. Hoe ze het doen, weten we niet, maar het is een prachtig kunstwerk. Op de vierde slide kun je het nóg beter bekijken. Op de laatste foto laat Natasja nog zien hoe heerlijk haar ontbijt was. Wauw!
Natasja Burgers deelt foto in kleinste badpakje ooit

Zoals je hierboven al kan lezen, is Natasja de laatste paar weken in Spanje geweest. Daar heeft ze ontzettend zitten genieten van de prachtige zon. Wij snappen het wel met dat koude weer hier in Nederland. Dat is dan ook de grote reden dat ze op het vliegtuig is gestapt. Dat vertelt ze in een recente post op haar Instagram pagina. Ze zegt: “Bye Bye rainy and cold Holland. See you soon”, dat vertaalt naar: “Doei doei regenachtig en koud Nederland. Zie je snel weer!” Onlangs plaatste ze een prachtige foto van zichzelf in een heel klein badpakje. In het strakke, groene pakje komt het lijf van Natasja ontzettend goed uit. Haar voorgevel staat trots vooraan terwijl ook haar geweldige achterkant z’n entree maakt. Dit soort foto’s willen we vaker zien, Natasja. Wauw!
Natasja van Temptation Island steekt ondeugend tong uit naar volgers

De prachtige Natasja Burgers-Temprano weet precies hoe ze haar volgers kan verleiden. Regelmatig zijn er beeldschone foto’s van haar te zien op haar sociale media platformen. Ze is jong en houdt ontzettend van het uitgaansleven. Dat blijkt uit een foto die ze een tijdje terug op haar Instagram zette. Samen met vele andere BN’ers ging ze naar ADE, oftewel: Amsterdam Dance Event. Daar liet ze een mooie foto van zich maken. Terwijl ze met haar rug naar de camera staat, draait ze zich om en steekt ze haar tong uitdagend uit naar de camera.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde.