Foto: Monique Smit maakt haar volgers wild met opvallende foto in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe zangeres Monique Smit heeft groot nieuws! De blondine kiest ervoor om het vanaf een warm strand met haar volgers te delen. Dat is smullen geblazen!

Monique Smit heeft groot nieuws bekendgemaakt op Instagram! Ze is namelijk zwanger van haar derde kindje, en dat heeft ze op een voor haar volgers leuke manier bekendgemaakt. Op Instagram deelde ze een foto waarop haar twee kinderen, Noah en Fem, haar buik kussen met de tekst: “Een kusje voor een broertje of een zusje..”. Noah en Fem zijn super enthousiast over het nieuwe gezinslid dat onderweg is. De grote vraag is natuurlijk: wordt het een jongen of een meisje? Monique heeft nog niet bekendgemaakt wat het gaat worden, dus het blijft nog even spannend voor alle volgers! Wat we wel weten is dat het kindje absoluut in goede handen zal zijn bij Monique en haar partner, en dat ze vast en zeker veel liefde en aandacht zullen krijgen van hun grote broer en zus.

Lees ook: Monique Smit laat volgers smullen met foto bij zwembad

Volgers van Monique Smit genieten van babynieuws

De Instagram-volgers van Monique Smit helemaal door het dolle zijn na haar aankondiging van haar zwangerschap. Monique is een populaire Nederlandse zangeres en televisiepersoonlijkheid die veel volgers heeft op sociale media. Op Instagram stromen méga veel felicitaties en lieve berichtjes binnen voor Monique en haar gezin. Veel mensen zijn blij om te horen dat er een nieuw kleintje onderweg is, en wensen Monique en haar partner veel geluk en gezondheid toe. Sommige volgers speculeren zelfs over het wat het gaat worden en geven suggesties voor namen. Het is mooi om te zien dat Monique zoveel liefde en steun ontvangt van haar fans en volgers. Het bewijst nog maar eens dat ze een geweldige invloed heeft op veel mensen, en dat ze geliefd is door velen. Dat moet als een warm bad aan voelen voor de blondine!

Lees ook: Foto: Monique Smit bezorgd om gebrek aan lange staven

Monique dolblij met ‘wonder’

Monique Smit (33) vertelt in een interview met RTL Boulevard dat ze het bekendmaken van haar zwangerschap nog iets langer geheim wilde houden. Maar Monique is nu 3 maanden onderweg, en vertelt met een lach dat haar buik ondertussen niet meer te verbergen is! Dus kwam zo op het super leuke idee om het met een heerlijke foto bekend te maken. Monique is dolblij met haar kleine die onderweg is. Ze heeft namelijk eerder twee miskramen gehad, en daarom blijft het voor haar nog steeds spannend. Monique is daarom super voorzichtig en let op alles wat ze eet om de zwangerschap zo goed mogelijk te laten slagen. De broer van Monique, Jan Smit is super enthousiast over het nieuws. Monique gaf nog aan dat ze als gezinnen samen niet zo vaak bij elkaar overkomen, maar Monique ziet Jan nog met flinke regelmaat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!