Monique Smit laat volgers smullen met foto bij zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Smit deelt een foto waar haar fans hun vingers bij aflikken!

Monique Smit zoekt de zon op! Waar het in Nederland steeds grauwer en donkerder wordt, is dit op het vakantieadres van Monique allesbehalve het geval. In een heerlijk bovenstukje zit ze aan het zwembad te genieten van de zon.

Monique Smit neemt haar volgers mee op vakantie

De knappe blondine heeft haar zonnebrilletje opgezet. Haar topje is lekker laag, zodat er veel te zien valt. Monique moet wel een beetje gaan oppassen; als ze iets lager naar voren buigt gaat er namelijk iets mis! Met deze foto weet ze wel hoe ze de aandacht van haar volgers moet trekken. Ze zullen echter weinig meekrijgen van de zomerse omgeving. Als kers op de taart vraagt Monique wie er volgende keer met haar mee op vakantie gaat. Als ze geen vriendinnen heeft om mee te gaan, staan er genoeg vrijwilligers te springen. Hoe zou dat toch komen?
Monique Smit laat met foto zien wat haar wereld is

Iedereen heeft wel iets waar die voor leeft. Eén soort drijfveer waardoor je maar door blijft gaan. Voor Monique Smit zijn dat haar kinderen. Samen met twee prachtige zonen geniet ze van de Turkse zon. Op het strand zit ze met haar ‘wereld’, laat ze via haar Instagram weten. In een heerlijk badpakje is het voor haar volgers ook nog genieten. Monique Smit heeft goed nagedacht wat ze mee nam op vakantie. Ze heeft haar kledingkast even opgetrokken en pakte de mooiste setjes. Met dit verleidelijk badpakje is het genieten geblazen voor de blondine en haar volgers!
Monique Smit maakt van het huishouden iets leuks

Iedereen moet het wel eens doen. Lekker een dagje het huishouden bijwerken. Monique Smit probeert van het huishouden nu wat leuks te maken. Samen met de stofzuiger is de knappe zangeres bezig met het geven van een optreden. Op deze manier probeert ze er nog een beetje plezier uit te halen. De stofzuiger past ook heel goed bij het outfitje van Monique. De knappe blondine heeft een lekker roze vestje aan. Met een roze stofzuiger is het een goede match tussen de twee. Haar volgers zijn helemaal weg van de stofzuiger. Niet omdat het één stofzuiger is, maar omdat die de kleur roze heeft. Een roze stofzuiger in huis wie wilt dat nou niet. Als je bij het kopen van de stofzuiger ook nog is Monique Smit erbij krijgt, dan verkopen de stofzuigers als een speer.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!