Foto: Monique Smit bezorgd om gebrek aan lange staven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monique Smit heeft grote zorgen over het komend tekort aan frikandellen. Dus heeft ze er maar gelijk een hoop naar binnen gewerkt. 

De prachtige zangeres eet normaal gesproken vrij gezond. Maar toch heeft ze een guilty pleasure waar ze niet vanaf kan blijven. En dat is de frikandel. Een delletje gaat er altijd wel in bij Monique. Maar er begint een tekort te komen aan de gefrituurde staven. En dat is slecht nieuws voor Monique. Alle snackbars in Nederland worden door dezelfde producent beleverd. En die kampt nu dus met problemen. Het tekort van de snack ligt volgens de frikandellen fabrikant aan het gebrek van personeel. Misschien dat Monique wel een leuk wervingslied voor ze wil maken. Ze houdt duidelijk van de snack.

Lees ook: Monique Smit toont flexibele benen op extreme foto
Monique maakt smakelijke foto met lange staven

De knappe blondine besluit om nog maar een keer een vol boord vol frikandellen naar binnen te werken. Het kan natuurlijk zomaar de laatste zijn als het tekort aanhoudt bij de fabrikant. En andere frikandellen zijn gewoon niet net zo lekker. Monique werkt dus gulzig de lange staven naar binnen. En dat bevalt haar best. Op de foto ziet Monique er erg gelukkig uit. Geef haar een boord vol frikandellen en de blonde zangeres is gelukkig. Ze poseert dan ook vrolijk met de lange staven.
Ondanks al die frikandellen ziet Monique er nog geweldig uit

Monique houdt er misschien van om in rap tempo frikandellen naar binnen te werken, maar toch ziet de zangeres er nog steeds geweldig uit. Haar guilty pleasure heeft dus geen invloed op haar uiterlijk. En dat is wel fijn, want daardoor is Monique nog steeds een van de mooiste zangeressen van Nederland.  De verleidelijke blondine heeft een waar de meeste vrouwen alleen maar van kunnen dromen. En dat terwijl ze dus soms een lekkere frikandel naar binnen werkt. Hoe Monique precies in vorm blijft laat ze niet weten, maar ze zal ongetwijfeld veel sporten om te compenseren voor al die lekkere snacks. Zo behoudt ze haar prachtige figuur.

Wat moet Monique straks zonder frikandel?

Wat nou als de gefrituurde staven helemaal verdwijnen? Hoe gaat Monique zich redden zonder haar favoriete snack? Ongetwijfeld dat ze overstapt naar een ander gefrituurd hapje, maar de frikandel is natuurlijk vrij uniek. Daar kom je niet zo makkelijk overheen. Monique vreest ook dat elke frikandel haar laatste kan zijn. Ze geniet er daarom ook extra veel van als ze een frikandel op haar bord heeft liggen. Voor nu probeert Monique te genieten van de frikandellen die ze nog kan krijgen en denkt ze alvast na over een nieuwe favoriete snack. Want Monique houdt nu eenmaal van lekker eten, dus een snack van tijd tot tijd moet gewoon kunnen. Allen weet ze nog niet wat ze dan gaat bestellen als de frikandellen op zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!