Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten.. 

Monica Geuze knijpt er even tussenuit! De bekende presentatrice, YouTuber en Influencer besloot dat het even genoeg was met werken, en is daarom lekker op vakantie! Waar Monica is, is nog maar de vraag, maar in ieder geval is het een uiterst warme bestemming. Dat is goed te zien aan de zonnige foto’s, en vooral de pikante outfits die de ex-vlogger draagt. Monica laat zelfs haar perziken bijna ontsnappen op dit wel héél pikante kiekje..

Monica Geuze knijpt er tussenuit met pikante hartsvriendin

Monica Geuze besloot er dus even lekker met de noorderzon vandoor te gaan. Groot gelijk natuurlijk, want de grote bekendheid is wel weer even toe aan ontspanning. Ze is natuurlijk moeder, dus werk aan de winkel is er genoeg in ons kikkerlandje. Ook is Monica dagelijks druk in de weer voor haar podcast, samen met Kaj Gorgels. En alsof dat nog niet genoeg was, presenteert de influencer ook nog dit seizoen van De Bachelorette, waarvoor ze ook allerlei voice-overs voor moet inspreken. Dus als er dan een keer een gaatje in de agenda van Monica is, denkt ze geen twee keer na over een reis. Ze is samen met haar hartsvriendin Kiana Cova lekker naar het buitenland. De temperaturen lijken hier lekker hoog op te lopen, dat is vooral te zien aan de kiekjes die Monica online zet. Monica Geuze verwent haar volgers met een stel uiterst pikante kiekjes. Echter lijkt er één écht bovenuit te springen..

Lees ook: Foto: Monica Geuze deelt wilde foto achter de schermen bij De Bachelorette

Bloedhete Monica Geuze geeft troeven lekker veel ruimte

Waar Monica en Kiana zich op dit moment bevinden is nog een raadsel. Echter lijken de temperaturen op deze tropische bestemming hoog op te lopen, als we de outfits van de dames moeten geloven. We zien een hoop pikante parels voorbij komen, maar echter lijkt er één foto toch echt als beste uit de strijd te komen. Monica poseert hier namelijk innig in een nauwe outfit. De presentatrice poseert in een zebra-achtige broek. De bovenste helft van haar outfit is echter vrij schaars. We zien slechts een piepklein topje, waarin ze haar troeven wel héél veel ruimte, en een groot podium geeft. Het is duidelijk bloedheet op de tropische vakantiebestemming van de dames!

Lees ook: Foto: Monica Geuze duikt ineens op in The Bachelorette

Monica Geuze verleidt volgers samen met Sylvia Geersen

Monica Geuze presenteert natuurlijk het nieuwe seizoen van De Bachelorette, waarin Sylvia Geersen in de schijnwerpers staat. Buiten dat de twee dames nu collega’s zijn, lijkt de vriendschap tussen Monica en Sylvia ook stevig te groeien. Zo sterk, dat ze samen besloten om hun volgers eens even lekker in de watten te leggen. We zien de twee dames namelijk innig poseren voor de camera. Terwijl Monica haar hand op de schouder van Sylvia legt poseren de twee vol genot voor de camera. Zal Sylvia niet gewoon met Monica mee naar huis gaan, in plaats van met een man?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...