Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst foto online te zetten.. 

Monica Geuze knijpt er even tussenuit! De bekende presentatrice, YouTuber en Influencer besloot dat het even genoeg was met werken, en is daarom lekker op vakantie! Waar Monica is, is nog maar de vraag, maar in ieder geval is het een uiterst warme bestemming. Dat is goed te zien aan de zonnige foto’s, en vooral de outfits die de ex-vlogger draagt. Monica laat zelfs haar perziken bijna ontsnappen op dit wel héél kiekje..

Monica Geuze knijpt er tussenuit met hartsvriendin

Monica Geuze besloot er dus even lekker met de noorderzon vandoor te gaan. Groot gelijk natuurlijk, want de grote bekendheid is wel weer even toe aan ontspanning. Ze is natuurlijk moeder, dus werk aan de winkel is er genoeg in ons kikkerlandje. Ook is Monica dagelijks druk in de weer voor haar podcast, samen met Kaj Gorgels. En alsof dat nog niet genoeg was, presenteert de influencer ook nog dit seizoen van De Bachelorette, waarvoor ze ook allerlei voice-overs voor moet inspreken. Dus als er dan een keer een gaatje in de agenda van Monica is, denkt ze geen twee keer na over een reis. Ze is samen met haar hartsvriendin Kiana Cova lekker naar het buitenland. De temperaturen lijken hier lekker hoog op te lopen, dat is vooral te zien aan de kiekjes die Monica online zet. Monica Geuze verwent haar volgers met een stel uiterst kiekjes. Echter lijkt er één écht bovenuit te springen..

Lees ook: Foto: Monica Geuze deelt wilde foto achter de schermen bij De Bachelorette

Bloedhete Monica Geuze geeft troeven lekker veel ruimte

Waar Monica en Kiana zich op dit moment bevinden is nog een raadsel. Echter lijken de temperaturen op deze tropische bestemming hoog op te lopen, als we de outfits van de dames moeten geloven. We zien een hoop parels voorbij komen, maar echter lijkt er één foto toch echt als beste uit de strijd te komen. Monica poseert hier namelijk innig in een nauwe outfit. De presentatrice poseert in een zebra-achtige broek. De bovenste helft van haar outfit is echter vrij schaars. We zien slechts een piepklein topje, waarin ze haar troeven wel héél veel ruimte, en een groot podium geeft. Het is duidelijk bloedheet op de tropische vakantiebestemming van de dames!

Lees ook: Foto: Monica Geuze duikt ineens op in The Bachelorette

Monica Geuze verleidt volgers samen met Sylvia Geersen

Monica Geuze presenteert natuurlijk het nieuwe seizoen van De Bachelorette, waarin Sylvia Geersen in de schijnwerpers staat. Buiten dat de twee dames nu collega’s zijn, lijkt de vriendschap tussen Monica en Sylvia ook stevig te groeien. Zo sterk, dat ze samen besloten om hun volgers eens even lekker in de watten te leggen. We zien de twee dames namelijk innig poseren voor de camera. Terwijl Monica haar hand op de schouder van Sylvia legt poseren de twee vol genot voor de camera. Zal Sylvia niet gewoon met Monica mee naar huis gaan, in plaats van met een man?

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.