Foto: Monica Geuze duikt ineens op in The Bachelorette

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze is binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Wat is er misgegaan tussen de Youtube-ster en haar vriend?

Monica Geuze zal binnenkort te zien zijn in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Het programma waarin verschillende mannen één bekende ‘Bachelorette‘ haar hart proberen te veroveren, op een prachtige buitenlandse locatie. Maar is deze rol wel geschikt voor Monica Geuze? Eerder leek het erop dat de brunette in een gelukkige relatie zat met haar vriend..

Monica Geuze te zien in nieuw seizoen ‘De Bachelorette’

Juice channel kondigde onlangs via Instagram aan dat Monica Geuze te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Voor veel mensen komt dit als een shock, want Monica leek zo gelukkig te zijn samen met haar vriend Robbert. Men zag dit als dé ideale match en de twee leken onafscheidelijk. Goed nieuws dan, want het blijkt dat Monica Geuze het nieuwe seizoen van het programma slechts gaat presenteren. Fans van de Youtube-ster kunnen dus opgelucht adem halen, Monica en Robbert zijn nog steeds gelukkig samen. Want na Temptation Island, lijkt Monica het presenteren nu over een andere boeg te gooien. Maar wie is dan wel de nieuwe Bachelorette? 

Lees ook: Video: Monica Geuze stiekem gefilmd in diep uitgesneden jurk

Sylvia Geersen binnenkort te zien als Bachelorette

We weten inmiddels dat Monica Geuze het nieuwe seizoen zal presenteren, maar we weten ook wie de eer heeft gekregen om de enige echte Bachelorette te worden! Na de eerdere deelname van Gaby Blaaser lijkt nu Sylvia Geersen, ex-Holland’s Next Top Model deelneemster en inmiddels model, de uitdaging naar ware liefde aan te gaan. Via Instagram deelt de blondine de voorbereidingen, en die gaan er wild aantoe. Door middel van een verleidelijk loopje bereidt ze haar volgers voor op een spetterend seizoen; “Are you ready?“. Het belooft een seizoen te worden, want Sylvia verschijnt ook op deze video in een outfit. En de blondine kan er sowieso wat van, op het gebied van kledingstukken. Gaat ze de ware liefde kunnen vinden?

Lees ook: Foto: Wanhopige Bachelorette Sylvia Geersen benadert willekeurige mannen op Instagram

Eerdere gefaalde zoektochten naar liefde in De Bachelorette

De Bachelorette staat bekend om een vermakend programma, maar of je ook écht de ware liefde zal vinden, is nog maar de vraag. Gaby Blaaser was eerder al deelneemster van het programma, en die leek uiteindelijk niet de liefde van haar leven te hebben kunnen vinden. De blondine eindigde met Joey, waar die ‘relatie’ al gauw stukliep eenmaal terug in Nederland. Ook Thomas van der Vlugt, één derde van het trio Stuktv, deed eerder mee als Bachelor. Hij eindigde samen met Merel, maar dit leek echter ook geen ware liefde te zijn. Dus terugkeren naar Nederland met échte liefde, is nog een grote uitdaging voor de deelnemers. En dat is dan ook tot nu toe niet gelukt. Zal Sylvia Geersen de eerste zijn die ware liefde vind, in het nieuwe seizoen van De Bachelorette? Of gaat de blondine wederom voor een korte, doodlopende relatie?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!