Foto: Monica Geuze deelt wilde foto achter de schermen bij De Bachelorette

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze mag voor opnames van het nieuwe seizoen van De Bachelorette naar Zuid-Afrika toe. Het gaat er erg wild aan toe achter de schermen, en het lijkt erop dat Monica het er zelf ook flink van aan het nemen is!

Monica Geuze zet Rick Brandsteder buitenspel

Het programma De Bachelorette en De Bachelor is sinds een aantal jaren weer helemaal terug op de Nederlandse televisie. Elke keer weet de productie wel weer een vrijgezelle BN’er te strikken om opzoek te gaan naar de ‘ware’ liefde. Dit jaar is het de eer aan Sylvia Geersen om een leuke man te vinden. Het model heeft nogal veel pech gehad in de liefde. Gelukkig is Sylvia nu helemaal klaar voor een nieuw avontuur! Presentator Rick Brandsteder heeft een aantal voorgaande seizoenen van het programma gepresenteerd, maar dit keer hebben ze toch iemand anders gevraagd. Wellicht waren de makers bang dat Rick er zelf met Sylvia vandoor zou gaan.

Nieuwe presentatrice is Monica Geuze

Het was voor iedereen een grote verassing dat Monica Geuze de presentatrice is van het nieuwste seizoen van De Bachelorette. Videoland besloot deze bekendmaking groots aan te pakken door er maar liefst twee promotievideo’s van te maken. Uiteraard draaide deze volledig om Monica die in een glitterpakje staat te poseren met een rode roos. Monica ziet er zo extravagant uit op de video, dat het er eerder op lijkt dat zijzelf op zoek gaat naar een nieuwe liefde. Toch vertelt de brunette dat het seizoen helemaal om Sylvia Geersen haar zoektocht gaat. Monica zal Sylvia bijstaan in de moeilijke keuzes die ze moet gaan maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Monica Geuze wordt helemaal wild van opnames

Het programma De Bachelorette is niet alleen leuk om te kijken vanwege het liefdesavontuur, maar ook vanwege de prachtige locaties. Dit seizoen reizen Monica Geuze en Sylvia Geersen met de crew helemaal af naar Zuid-Afrika. Dit was ook de bestemming tijdens het seizoen van fitgirl Gaby Blaaser. Al liep het liefdesavontuur van Gaby helemaal in de soep na het programma. Hopelijk zal Sylvia haar zoektocht een stuk beter afgaan en wordt ze wel écht verliefd. Monica heeft het goed voor elkaar want die kan lekker genieten van het mooie Zuid-Afrika. Het lijkt erop dat Monica zich al helemaal thuis voelt tussen de wilde dieren want ze begint ze al na te doen. Monica haar bruine haren zitten helemaal door de war vanwege de harde wind en het lijkt er dus erg wild aan toe te gaan.

Monica Geuze wild haar - de bachelorette

Lees ook: Foto: Monica Geuze laat precies zien waarom ze verkleining overweegt

Sylvia Geersen en Monica Geuze zijn dikke vriendinnen

Het was voor de productie van De Bachelorette waarschijnlijk belangrijk om een presentatrice uit te kiezen die een beetje zou klikken met Sylvia Geersen. Nu lijkt dat helemaal goed te zitten met Monica Geuze, want de twee poseren al uitgebreid voor foto’s samen. Ook lieten de twee vrouwen al via Instagram weten hoe goed ze het met elkaar kunnen vinden. Op onderstaande foto hebben de twee bijna dezelfde outfit aan en zo lijken ze enorm veel op elkaar. De dames laten hun strakke buiken zien en ze zijn helemaal klaar voor het avontuur!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...