Foto: Model Lieke van der Hoorn ligt languit aan zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het prachtige model Lieke van der Hoorn is al een tijdje in Zuid-Afrika te vinden. Er verschijnen regelmatig mooie foto’s, maar deze beelden overtreffen echt alles!

Het Nederlandse model zit samen met haar vriend Pascal al sinds de tweede week van januari in Zuid-Afrika. Daarvan plaatst ze talloze foto’s op haar Instagram. Gelukkig horen we niemand klagen, want veel zon betekent weinig kleding en dat zien we graag bij Lieke!

Lieke van der Hoorn zet hele uitdagende video online

Het lijkt wel een trend: op vakantie in Zuid-Afrika. Lieke en haar vriend zijn niet de eerste bekende Nederlanders die rond deze tijd van het jaar naar Zuid-Afrika zijn afgevlogen. Onlangs schreven we nog een artikel over Iris Enthoven, die dezelfde bestemming had opgezocht! Intussen mogen we al eventjes genieten van de prachtige foto’s en video’s die Lieke online zet van haar tijd in Zuid-Afrika. Ze heeft maar geluk met zo’n vriend die altijd bereid is om foto’s van haar te maken. Gelukkig is op de Instagram van Pascal te zien dat Lieke ook genoeg foto’s van hem maakt tijdens hun tripjes. Onlangs drukte Lieke weer de camera in handen van haar vriend en ging ze aan de rand van het zwembad liggen. Ze draagt bijna niks, behalve haar zwart-witte, kleine zwempakje. Verleidelijk ligt ze op haar zij terwijl ze de camera ondeugend aankijkt. In de reacties worden haar fans en volgers helemaal wild: “NIET NORMAAL”, “Als jij echt een mens bent, wat zijn wij dan?”, “Prachtig!” Er zijn zelfs verschillende Spaanse reacties! Lieke bereikt met haar pracht en praal dus heel wat verschillende mensen.
Lieke van der Hoorn zakt samen met vriendin zonder broek door haar knieën

Het is intussen geen geheim meer dat Lieke van der Hoorn misschien wel één van de mooiste blonde vrouwen van Nederland is. Met elke foto die ze op sociale media plaatst, lijkt ze zelfs mooier en mooier te worden. Elke man valt telkens weer een beetje meer voor haar wanneer ze weer eens lief naar de camera lacht. Helaas, zoals je hierboven al kan lezen, is haar hartje al veroverd door haar hunk van een vriend, Pascal. Dat betekent natuurlijk niet dat Lieke geen prachtige vriendinnen heeft die misschien wél nog beschikbaar zijn. Het model is dan ook niet bang om kiekjes online te zetten met die mooie vriendinnen. Onlangs verscheen er een foto van Lieke op haar Instagram. In eerste instantie lijkt het of ze alleen is, maar als je verder klikt naar de volgende foto’s, dan zie je dat ze samen met een andere meid is. Op de tweede foto zitten Lieke en haar vriendin Megan op een kussentje op de grond. Één ding valt op aan de vriendin van Lieke: ze draagt geen broek! Lieke heeft zelf een jurkje aan en hoeft dus ook geen broek te dragen, maar Megan lijkt enkel een shirtje aangetrokken te hebben. Terwijl Lieke wegkijkt, kijkt Megan verleidelijk de camera in… Heerlijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.