Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs…

Beeldschone presentatrice, YouTuber en influencer Iris Enthoven liet eerder al weten op haar sociale media dat ze maar liefst twee keer genomineerd was voor het RadioRing Gala in Hilversum. Recentelijk gaf ze haar volgers een update over de eindstand.

Iris Enthoven draagt verwarrend jurkje tijdens belangrijk gala

Onlangs was het weer tijd voor het RadioRing Gala van 2023. Daar kwamen allerlei verschillende mensen voor opdraven. Veel bekende Nederlandse radiomakers verzamelden zich in De Vorstin in Hilversum. Bij het gala is het zo dat er verschillende categorieën zijn waar je voor genomineerd kan worden. Iris werd genomineerd voor beste radiopresentator én beste podcast. Ze is namelijk dj bij Radio538 en heeft een eigen podcast genaamd Vrouwmibo. Die doet ze samen met Sophie Milzink en Nina Warink. Met beide nominaties heeft ze helaas niet gewonnen. De prijs voor beste radiopresentator ging naar Rob van Someren, die ook de prijs voor beste radioprogramma 2022 kreeg voor zijn programma Somertijd. De prijs van beste podcast ging naar F1 aan tafel van Grand Prix Radio. Iris droeg voor het evenement een prachtig, kort en glinsterend jurkje, maar het printje erop was wel heel verwarrend. De kleuren rood, blauw, wit en zwart schieten in willekeurige patronen door elkaar en met al die glitters is het lastig zien waar de jurk eindigt en Iris weer begint. Door haar verwarrende ‘eyecatcher’ krijgt zij van ons de prijs: beste blikvanger van de avond! Gefeliciteerd Iris! Het staat je geweldig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven deelt flinke inkijkjes met volgers

Net als heel veel influencers en bekende Nederlanders is ook Iris Enthoven aan het begin van dit jaar even lekker op vakantie geweest. Begin januari vertrok ze naar Kaapstad in Zuid-Afrika. Daar verschenen pas even later foto’s van. Ze genoot zo erg van haar vakantie dat ze pas na tien dagen besloot om een kiekje op Instagram te plaatsen. Niemand klaagt, want het is een heerlijke foto van Iris in een mega klein zwemkleding topje. Ze heeft speels een pet achterstevoren op haar hoofd gezet en draagt een matchend broekje bij haar topje. Maar dit is niet de enige foto waarmee we verwent worden. Iris plaatste namelijk onlangs een hele reeks aan nóg pikantere foto’s op haar sociale media waarin ze een terugblik doet naar Kaapstad. Intussen is ze namelijk alweer thuis, maar in gedachten zit ze nog op haar vakantiebestemming. De fotoreeks die ze online zet bestaat uit een aantal foto’s waar Iris zelf ook op staat. Die heeft ze zelf genomen, maar niet zomaar… Nee, ze heeft die foto’s bijna allemaal van bovenaf genomen terwijl ze een heel kort en laag uitgesneden shirtje aanheeft! Dat betekent dus dat ze haar volgers een heerlijk inkijkje geeft. Je hoort ons in ieder geval ook niet klagen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...