Home Nieuws Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Lieke van der Hoorn laat fans alles zien in doorzichtig rokje

Van Lieke van der Hoorn zijn we wel wat gewend. Het bloedhete model verdient natuurlijk haar brood met het laten zien van haar prachtige figuur. Logisch dus dat daar ook flink wat plaatjes uit vloeien, zoals bijvoorbeeld deze foto van haar doorzichtige rokje. En daar laat Lieke van der Hoorn wel héél weinig aan de verbeelding over. Lieke is nou eenmaal één van de knapste Nederlandse gezichten en ook over haar strakke figuur zal je geen slecht woord voorbij horen komen. Daar wil je alleen maar meer van zien!

Lees ook: Video: Model Lieke van der Hoorn zoomt flink in op haar nauwelijks bedekte troeven

Lieke van der Hoorn verwent graag volgers

Ook Lieke is fan van haar eigen en showt dat graag. Zo verwent het bloedhete model haar fans wel vaker met kiekjes. In deze recente fotoshoot maakte ze het wel heel spannend. En als kers op de taart ging ze er gewoon het openbaar mee in. Nou, opvallen heeft ze zeker gedaan. Zo schitterde de prachtige blondine namelijk in haar volledige doorzichtig jurkje. En laat daarbij werkelijk alles aan haar fans zien!

Lieke van der Hoorn pronkt met royale rondingen in niets verhullend jurkje

En dan heeft Lieke van der Hoorn flink wat om van te smullen. Dat is met deze recente kiekjes wel duidelijk. Lieke wist haar fans namelijk helemaal gek te maken met haar recente rode loper look. Ze schittert namelijk in een doorzichtige jurk met daaronder nog nét een piepklein broekje. Al betwijfelen wij of je het nog een broekje mag noemen, zo klein is het stofje. En daarmee krijg je echt alles te zien van Lieke haar prachtige kadetjes. Wij snappen wel dat ze hiermee wil pronken. Om het over haar duizelingwekkende inkijk nog maar niet te hebben, want die is minstens net zo mooi. Lieke knalt namelijk bijna uit haar topje wat nog net bij elkaar wordt gehouden door twee knellende stukjes stof. Voor hoe weinig deze outfit bedekt had Lieke net zo goed in volle glorie kunnen gaan.

Lees ook: Foto: Lieke van der Hoorn laat fans watertanden door hete vakantiekiekjes

Lieke van der Hoorn beleeft wilde avonturen op achterbank met half ontklede vriendinnen

Maar Lieke van der Hoorn maakt het niet alleen op de rode loper flink spannend. Ook de auto ernaartoe was het niet veilig. Zo verwende de bloedhete influencer haar fans met een set zeer onthullende kiekjes met haar twee schaar geklede vriendinnen. En daarbij maakt het drietal het wel héél heet. De dames kruipen namelijk bijna bij elkaar op schoot om de fotoshoot maar zo verleidelijk mogelijk te maken. Nou, dat is zeker gelukt! Niet alleen Lieke schittert in de vurige foto’s, ook van haar vriendinnen ga je spontaan watertanden. Je zou het namelijk haast niet denken, maar de beeldige dames zien er gewoon net zo lekker uit als Lieke van der Hoorn. Net zoals Lieke kiezen de dames voor doorzichtig kant en laten daarbij weinig aan de verbeelding over. Het zijn heerlijke plaatjes om naar te kijken!

Mobiele versie afsluiten