Foto: Mikky Kimeney viert carnaval in opvallend kikkerpak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met de start van carnaval in veel Nederlandse steden maken ook BN’ers zich klaar om mee te hossen. Mikky Kiemeney, de knappe vriendin van profvoetballer Frenkie de Jong, heeft haar gekste outfit vast uit de kast getrokken…

Mikky Kiemeney viert carnaval net even anders

De prachtige Mikky Kiemeney plaatst geregeld knappe foto’s van zichzelf op Instagram. Deze keer is ze voor een opvallende look gegaan en deelt ze die met haar volgers op haar story. Via haar telefoon maakt ze een spiegelselfie. In haar kikkergroene outfit lacht ze naar zichzelf in de spiegel. Zelfs haar telefoon matcht qua kleur met het groene kleurpalet waar ze voor gaat. Zelf plaatst ze er ook al een kikker-emoji bij, dus ze is zich er bewust van dat ze er een beetje gek bijloopt met dit jasje. In haar kikkerpak gaat Mikky er ongetwijfeld een knotsgek carnavalsweekend van maken!

Mikky Kimeney in kikkergroene outfit klaar voor carnaval

Mikky komt oorspronkelijk uit Brabant

Met carnaval gaat iedereen in het zuiden van het land altijd helemaal los met vooral veel bier en gezelligheid. Daarbij hoort ook dat men zich verkleedt en transformeert tot iets of iemand anders. De origineelste dingen komen voorbij en veel schmink wordt uit de kast getrokken. Mikky kan met haar kikkeroutfit zo mee hossen in de kroegen met carnaval dit jaar. De blondine is van oorsprong ook een echte Brabander dus ze zal het zeker gezellig vinden om carnaval te vieren of heeft dit in het verleden vaak gedaan. Opvallen zal ze niet alleen met haar groene kledij, want ook de rest van haar uiterlijk ziet er altijd tiptop uit. Zie hieronder hoe de prachtige Mikky kan stralen op foto’s.
Geen carnaval in Barcelona voor Frenkie de Jong

Mikky is al jaren samen met voetballer Frenkie de Jong. Sinds ze beide 15 waren zijn ze al een stel, dat elkaar kent van de middelbare school. Frenkie is pas 24 jaar maar speelt nu al de sterren van de hemel bij FC Barcelona nadat hij deze club in 2019 verkoos boven zijn carrière bij Ajax. Mikky heeft niet getwijfeld en is met Frenkie meeverhuisd naar het zonnige Barcelona en daar wonen ze in een riant appartement. Samen hebben de jonge sterren ook een hond genaamd Jagger. Ondanks dat er in Spanje hoogstwaarschijnlijk geen carnaval wordt gevierd, doet Mikky toch nog mee aan de Nederlandse tradities en komt ze ook regelmatig nog terug naar hun huis in Amsterdam om familie en vriendinnen te zien.

Lees ook: Frenkie de jong oefent vreemde hobby op nieuwe foto. 

Modieuze Mikky op Instagram

Mikky timmert zelf ook aardig aan de weg met haar carrière. Ze heeft een eigen kledingmerk genaamd ‘MIKKY KI’ waar ze veel oversized hoodies en shirts op verkoopt, heeft 1,5 miljoen volgers op haar Instagram, heeft haar eigen sieradencollecties uitgebracht bij de Kruidvat en is columnist van het magazine ‘Glamour’ geweest. De modebewuste blondine heeft dus al lang niet meer het imago van ‘de vriendin van’ aan zich hangen maar heeft zelf naam gemaakt.

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeny begint het jaar sportief met fout broekje

Populair onder de voetbalvrouwen

Mikky heeft ondertussen een goede band opgebouwd met veel andere voetbalvrouwen aan de zijlijn van Camp Nou. Zo is het dikke mik tussen Mikky en de vrouw van profvoetballer Sergi Roberto, Coral Roberto en ook Bartina Koeman, de vrouw van ex-trainer van FC Barcelona, Ronald Koeman.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?