Foto: Mikky Kiemeney begint het jaar sportief met fout broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Topmodel Mikky kiemeney begint het jaar wel heel fout door een broekje aan te trekken dat absoluut niet door de beugel kan. 

Mikkie Kiemeney klimt langzaam maar zeker omhoog richting de top van de Nederlandse modellenwereld. Elke dag wordt ze steeds populairder en dat komt voornamelijk door alle leuke foto’s die Mikky naar haar social media uploadt. Maar af en toe dan zit er wel eens een hele foute foto tussen. En dit jaar opent Mikky dus met een kledingstuk dat eigenlijk totaal niet door de beugel kan. In haar te grote, roze trainingsbroek loopt ze vol zelfvertrouwen het veld op. Hoewel de outfit van Mikky erg sportief is, kan het niet anders omschreven worden dan extreem fout. Maar toch weet Mikky van deze foute kleding iets leuks te maken. Al heeft dat meer met het model in de kleding te maken, dan met de manier waarop ze het draagt. Mikky zou een kapotte vuilniszak nog verleidelijk kunnen maken.

Lees ook: Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel
Mikky zit vol zelfvertrouwen op sportieve foto

Het maakt Mikky ook eigenlijk stiekem niet zo veel uit hoe ze er uit ziet. De knappe blondine heeft genoeg zelfvertrouwen om in haar comfortabele, maar niet echt verleidelijke, kleding over straat te gaan. Met een houding die duidelijk maakt dat ze geen behoefte heeft aan de mening van anderen, loopt ze het sportveld op. Het zelfvertrouwen van Mikky is bewonderenswaardig. Als meer mensen zo in zichzelf zouden geloven als Mikky, dan zou iedereen een stuk steviger in zijn of haar schoenen staan. Mikky kan de hele wereld aan, zelfs in haar vreemde, roze sportbroekje.

Mikky laat op foto haar kwetsbare kant zien

Hoewel Mikky misschien vol zelfvertrouwen zit, betekent dat niet dat het model geen kwetsbare kant heeft. En die kant van zichzelf laat Mikky zien op een bijzonder foto die ze deelt met haar volgers. Voor het eerst sinds tijden lijkt Mikky een beetje onzeker, maar dat maakt haar juist zo leuk. Ze is namelijk niet bang om de momenten te delen waar ze zich wat kwetsbaarder voelde. Voor Mikky is het belangrijk dat mensen het hele plaatje mee krijgen. Ze zou graag willen dat haar volgers een volledig beeld van haar kunnen vormen. En daarom deelt ze net zo graag haar kwetsbare momentjes.
Mikky Kiemeny is een bron van inspiratie

Of je nu helemaal weg bent van Mikky of haar niet uit kan staan, feit blijft dat je niet om de prachtige blondine heen kan. Daarom is ze voor veel mensen ook een bron van inspiratie. Al haar volgers staan elke dag weer te popelen om te zien wat Mikky met hen gedeeld heeft. Daar zouden ze nog bijna hun wekker voor zetten. Met haar leuke foto’s maakt Mikky veel mensen blij. En dat is reden genoeg voor haar om ze te blijven plaatsen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!