Frenkie de Jong oefent vreemde hobby op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat Frenkie de Jong het veld voorlopig niet op mag, blijft de voetballer wel actief. Zijn blessure geeft hem de kans om vreemde sporten uit te proberen…

Hoewel de Frenkie de Jong nog maar 24 jaar is, weet hij wel hoe het is om een tijd niet mee te spelen. De meeste voetballers raken wel vaker geblesseerd in hun topsportjaren. Ook Frenkie heeft er een paar keer uitgelegen door een fysiek pijntje. De ene keer duurt dat allemaal wat langer dan de andere keer. Zo heeft de voetballer in de zomer van 2020 een langere tijd niet mee kunnen spelen door een hamstringblessure. Nu is het wéér raak bij de Barcelonaspeler. De Jong moet een tijdje rustig aan doen, maar moet daarentegen toch fit blijven. Daardoor moet hij op het gebied van sport met creatieve oplossingen komen. Op een Instagram foto bewijst Frenkie dat hij die creativiteit in zich heeft. Samen met medespeler Memphis Depay speelt hij een potje… met vreemde rackets.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong)

 De zwakke hamstring van Frenkie de Jong

Gelukkig lijkt de blessure van de Jong deze keer weer mee te vallen. FC Barcelona weet nog niet hoe lang het gaat duren tot de middenvelder weer terugkeert, maar heeft wel bevestigd dat het om een lichte dijbeenblessure gaat. Frenkie had voor de wedstrijd tegen Real Madrid al last van zijn beruchte hamstring en liet zich tijdens de wedstrijd om diezelfde reden wisselen. Omdat hij op zondag 24 oktober met het probleem kampte, vroegen velen zich af of de Jong de wedstrijd op de woensdag erna wel kan spelen. FC Barcelona speelt dan, waarschijnlijk zonder de Jong, tegen Rayo Vallecano. Over de aanwezigheid op het veld van Frenkie bij de wedstrijd tegen Deportivo Alavés is ook onzekerheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong)

Waar is Frenkie mee bezig op de nieuwe Instagram foto?

Op de Instagram foto is de Jong aan het trainen, maar deze keer is er geen voetbal in het spel… Hij en zijn grote vriend Memphis Depay hebben voor de verandering een racket in hun hand. Waarschijnlijk is het trappen van een balletje net iets te belastend aan het dijbeen van de Jong. Het vreemde racket dat de voetballers in hun hand hebben wordt gebruikt bij de sport padel. Padel speel je 2 tegen 2 en is een combinatie van tennis, squash en beachball. Als de twee slim zijn hebben ze een potje mét elkaar gespeeld in plaats van tegen elkaar. De twee Nederlanders kunnen elkaar namelijk maar beter te vriend houden, want hun reputatie in Spanje gaat achteruit…

Lees ook: Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong geven niks om negatieve reacties

Depay en de Jong zijn toe aan een carrière switch

Misschien kunnen de twee Nederlandse voetballers maar beter helemaal overstappen naar padel, want bij Barcelona loopt het voor beiden niet helemaal soepel. Naast dat Frenkie geblesseerd is, krijgt hij ook nog eens een hoop kritiek van Spaanse voetbalfanaten over zich heen. Barca voetbalt niet zo goed sinds de komst van Nederlandse coach Ronald Koeman. Toch is hij de Nederlander die het minst bekritiseert wordt door de Spaanse media. Depay en de Jong krijgen daarentegen de volle laag over zich heen. Volgens de Spaanse media toont Frenkie weinig initiatief in de aanval en heeft Memphis last van verdedigende luiheid. Die problemen die zich bij padel niet voor kunnen doen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..