Foto: Mikky Kiemeney en Maan in extase op Spaans hobbelpaard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney en Maan de Steenwinkel hebben de tijd van hun leven in Barcelona. De twee vriendinnen delen foto’s van hun spannende avontuurtjes. Daar hoort ook een Spaans hobbelpaardje bij…

Mikky Kiemeney en Maan de Steenwinkel hebben de tijd van hun leven in het altijd mooie Barcelona. De twee zijn goede vriendinnen van elkaar. Ze delen foto’s via Instagram van hoe ze hun tijd spenderen in deze prachtige stad. Zo zijn de twee niet vies van een potje rijden, op een paardje dan hè…

Barcelona onveilig dankzij Mikky en Maan

De twee vriendinnen zitten in een draaimolen, maken foto’s in een fotohokje, en bezoeken Camp Nou, het stadion van Fc Barcelona. Mikky is natuurlijk al bekend met het stadion en de stad, aangezien ze hier woont samen met haar vriend Frenkie de Jong. Mikky geeft Maan dus een goede rondleiding door de stad, en laat haar de leukste dingen zien. De twee zijn ook lekker aan het dansen, ze plaatsen een foto dat ze lekker met een drankje in de club staan. Als bijschrift bij de foto’s zet Mikky; ”Een beetje leven”. Hierin refereert ze natuurlijk naar de hitsingle van haar hartsvriendin Maan, die ‘Leven‘ heet. De zangeres had met dit nummer een heus hit te pakken. En leven, dat doen de twee zeker in Barcelona, de dames hebben de tijd van hun leven.

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney viert carnaval in opvallend kikkerpak

Mikky daagt haar volgers uit

Mikky Kiemeney is niet bang voor haar volgers. Sterker nog, ze daagt ze uit om een potje ‘Padel’ te spelen. De sport is nog niet heel bekend, maar Mikky en haar vriend Frenkie de Jong doen het erg veel. Zo zet Mikky hier een bericht over op Instagram; ”who dares 😈”. Dat zet ze bij het bericht, waar ze sportief een racket in haar hand heeft, en aan het ‘padelen’ is. Dat Mikky het naar haar zin heeft in Barcelona, mag duidelijk zijn. Dat is te zien aan alle mooie kiekjes die ze deelt via haar Instagram account.

Maan heeft het ook naar haar zin in Barcelona

Ook Maan heeft het net zoals haar goede vriendin Mikky ook heel erg naar haar zin in Barcelona. Zij deelt namelijk ook een foto van de twee hartsvriendinnen. Ze deelt een foto dat de knappe dames in het stadion van Fc Barcelona zijn, net zoals Mikky. Ze hebben het erg naar hun zin, en gebruiken het stadion voor een fotoshoot. Maan zet bij de foto; ”🎶 barca barca baaaarca 🎶💙❤️” Ze zingt het clublied van de mooiste club van Spanje mee. Maan is al goed op haar plekje daar, in Camp Nou. 

Maan en Mikky al eerder samen

Maan en Mikky plaatste al eerder een foto samen. De twee vriendinnen zijn dus regelmatig met elkaar ondanks de woonafstand. Mikky deelde een video van de twee die een fotoshoot hadden. Je ziet hoe het duo afwisselt van zwoele blik naar lacherig. Maar één ding is zeker, de twee zien er fantastisch uit. Ze zijn helemaal in de make up en aangekleed voor een fotoshoot. Vermoedelijk voor de kledinglijn van Mikky, ‘MIKKY KI’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.