Foto: Met deze vrouwen ging Marco Borsato vreemd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is dan eindelijk zover: Marco Borsato wordt vervolgd voor zijn daden bij The Voice, die aan het licht kwamen na de uitzending van BOOS. Tijd om alle buitenechtelijke avonturen van Marco op een rij te zetten. 

De zanger zit in zwaar water momenteel

Het viel te verwachten dat Marco Borsato zou worden vervolgd voor zijn daden bij The Voice. Na de BOOS uitzending kwam Marco Borsato in een wervelkolk terecht. Maar al die tijd was er maar geen veroordeling of een vervolging. Maar die lijkt er nu dan eindelijk aan te komen. Een van de dames waar Marco dus niet zulk netjes contact mee had was nog minderjarig toen dit alles zich afspeelde en dus is de zanger door justitie nu officieel aangeklaagd. Maar voor en tijdens The Voice had Marco Borsato veel avontuurtjes met vrouwen waar hij niet mee getrouwd was. Wie waren ze ook alweer?

Maan de Steenwinkel was altijd wel een beetje verdacht close met Marco Borsato

Er gaan al jaren geruchten over Maan de Steenwinkel en haar Voice coach Marco Borsato. De twee artiesten zouden een erg spannende relatie met elkaar hebben gehad. Maan had dit destijds wel eens aan een scharrel van haar laten weten. En de twee zijn altijd extreem vriendelijk naar elkaar gebleven. Misschien te vriendelijk. Maan en Marco hebben na de uitzending van BOOS niet meer met elkaar gepraat. Maar ja, Maan is nu ook een van de grootste artiesten van het land. Dan heb je misschien toch wel andere dingen aan je hoofd.

Lees ook: 

Marco Borsato zijn affaire met Iris Hond was bij iedereen bekend

Iris Hond is een virtuoos op de piano. Maar nog veel beter wist ze de toetsen van Marco Borsato te bespelen. Dat deed ze zelfs zo goed, dat Marco er zonder moeite zijn eigen Leontine voor verliet. En dat heeft hij geweten ook. Hij verloor er bijna zijn huwelijk door en zijn carrière nam ook een dip. Maar hij worstelde zich erdoorheen. Toen was alles weer zoals het hoorde te zijn. Dat dacht Marco ten minste, totdat de aflevering over The Voice naar buiten kwam.

Lees ook:

Zelfs fans van Marco waren niet veilig voor de zanger

De fans van Marco waren ook niet bepaald veilig voor de charmes van de volkszanger. Zo was er een gerucht dat Marco vreemd was gegaan met een fan in een weiland. Dan zijn er toch wel betere plekken te bedenken dan een weiland? Misschien hoopte MArco om daar iets meer geheim te zijn dan in een hotel. Dat is helaas niet gelukt.

Lees ook:

Denise Boekhoff viel ook voor de charmes van Marco Borsato

Om het rijtje af te sluiten was er natuurlijk nog Denise Boekhoff. Zijn was de ex van Marco voor hij met Leontine kreeg en tijdens de relatie van Marco en Leontine was het stiekem ook eventjes aan met Denise. Het is nog de vraag of het inderdaad vreemdgaan was, of dat er een soort knipperlicht relatie gaande was. Het was allemaal nog pril. Maar bij Marco is het allemaal een beetje gissen natuurlijk.

Lees ook:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.