Is de nieuwe vriendin van Marco Borsato knapper dan zijn exen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marco Borsato zou sinds kort weer een nieuwe vriendin hebben. Vind jij deze blondine knapper dan Leontine? [poll id=”71″]

De nieuwe vriendin van Marco Borsato

Ja, je leest het goed. Marco Borsato zou weer een nieuwe vriendin hebben! De dame in kwestie is niemand minder dan zijn voormalig ex-vriendin Denise Boekhoff, met wie hij vóór Leontine al 8 jaar een relatie had. De twee schijnen het weer erg gezellig met elkaar te hebben, aldus de blonde Denise Boekhoff zelf.

(lees verder na de foto)

Leontine Borsato

Leontine Borsato is natuurlijk de bekendste ‘scharrel’ van Marco Borsato. Leontine trouwde in 1998 met Marco Borsato. De twee kregen samen drie kinderen. Na het Iris Hond-schandaal kondigden de twee in 2020 hun scheiding aan.

(lees verder na de foto)

Iris Hond

Als we het over de scharrels van Marco Borsato hebben, mag pianiste Iris Hond natuurlijk niet ontbreken. De affaire die hij met Iris Hond had, tijdens zijn huwelijk met Leontine, was dan ook hét nieuws van de dag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!