Foto: Merel Leerdam is misschien nog wel knapper dan haar zusje Jutta Leerdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zus van Jutta Leerdam, Merel Leerdam, is misschien nog wel vele malen mooier dan de blonde schaatsster.

De ontzettend leuke zus van Jutta Leerdam is misschien nog wel mooier dan de schaatsster zelf. Merel Leerdam verdwijnt soms een beetje in de schaduw van haar jongere zusje, maar is minstens net zo leuk, dan wel niet leuker dan Jutta. Maar Jutta kan nou eenmaal goed schaatsen en dat lukt Merel niet. Maar de influencer heeft weer hele andere kwaliteiten die je absoluut niet moet onderschatten. Met haar geweldige foto content maakt ze haar volgers ontzettend gelukkig. Kijk even mee naar hoe de zus van Jutta er uit ziet. Na het zien van deze foto’s ben je op slag verliefd!

Merel Leerdam is net als Jutta ontzettend sportief

Beide zusjes hebben wat met wintersport. Hoewel Jutta natuurlijk het ijs op is gegaan om groot te worden als schaatsster, houdt Merel ook nog enorm van de kou. Alleen zoekt ze het wat minder vaak op dan haar zusje. Op wintersport komt Merel helemaal tot rust. De mooie brunette weet wel het een en ander over snel de baan af racen. Daarin lijkt ze misschien wel een beetje op Jutta, die is ook altijd op zoek naar een snelle manier om over het ijs te gaan. Zelfs op wintersport ziet Merel Leerdam er perfect uit. De mooie brunette heeft zich helemaal mooi aangekleed. En je vraagt je af of ze het niet te koud heeft en of dit nou wel de beste manier is om de berg af te gaan, maar Merel doet het graag beide: er leuk uit zien, terwijl ze haar hobby beoefend.

Jutta Leerdam en Merel Leerdam lijken best veel op elkaar

De zusjes lijken best veel op elkaar. Ze hebben in ieder geval dezelfde stijl als het gaat om make-up en oogschaduw. Dat zie op hun beide foto’s wel erg goed terug. De mooie dames maken ook beide veel leuke foto’s van zichzelf. Je kan daaraan wel merken dat het zusjes zijn. Ze zijn dan ook in veel opzichten hetzelfde. De mooie dames staan niet heel vaak met elkaar op de foto, maar dat is ook niet zo gek. Jutta heeft het hartstikke druk en zit de helft van haar tijd in Amerika bij haar vriendje Jake Paul. Dan is het wat minder makkelijk om haar zusje te bezoeken. Maar dat maakt hun band natuurlijk niet minder sterk.

Merel Leerdam geniet van het leven

De zus van Jutta Leerdam weet wel hoe ze moet genieten. Ze doet regelmatig een drankje en komt thuis op de bank heerlijk tot rust. Maar zelfs in die momenten weet Merel zichzelf van haar beste kant te laten zien. De zus van de bekende schaatsster weet met elke foto zichzelf weer een stukje mooier te presenteren. Dat heeft ze ook wel gemeen met Jutta trouwens. De dames proberen zichzelf altijd te overtreffen. En dat gaat meestal best goed. Elke foto van Merel Leerdam is een genot om naar te mogen kijken. De leuke plaatjes van de brunette doen het erg goed bij haar fans.

Meer zien van Merel Leerdam? Kijk op Instagram

Als je nou meer wil zien van Merel Leerdam, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de brunette nog veel meer leuke plaatjes neergezet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.