Foto: Marlijn Weerdenburg laat Moltalk-kijkers naar adem happen met strakke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg zet alle Moltalk-kijkers voor het blok met deze waanzinnig strakke outfit!

Marlijn Weerdenburg presenteert vanaf dit seizoen Moltalk, het programma waarin alles wordt besproken van de vorige aflevering van Wie Is De Mol? De blondine doet dit samen met Arjen Lubach, Rop Verheijen, Chris Zegers en Margriet van der Linden vol plezier, en wanneer Marlijn op beeld te zien is, geeft dat ook extra plezier aan de kijker. Vooral als de blondine in zo’n outfit als deze keer verschijnt..

Marlijn Weerdenburg laat kijkers sprakeloos met strak pakje

Marlijn Weerdenburg weet altijd goed in de smaak te vallen bij de kijker. De ene keer vinden de kijkers thuis Marlijn een goede presentatrice, de andere keer heeft ze een fijne stem, of gewoon een prachtig uiterlijk. In ieder geval lijkt de blonde presentatrice altijd wel in de smaak te vallen bij de mensen voor de buis. Echter leek Marlijn haar imago nóg een stuk te willen laten stijgen, dus besloot de blondine om met het hele totaalpakket voor de camera te verschijnen. Dit deed ze door middel van een waanzinnige outfit, waarna de kijkers er écht niet meer omheen konden dat Marlijn er tóch echt met de prijs van mooiste presentatrice vandoor gaat.

Ze poseert in een knalrood, strak pakje. Ze neemt een bijzondere houding aan en weet hierdoor een prachtig kiekje te schieten. Dit lijkt vlak voordat ze voor de camera’s zou verschijnen, want Marlijn heeft haar Moltalk-brief al in d’r hand. Ze neemt een hele waslijst met haar volgers door van waar alles vandaan komt, maar het enige wat haar volgers interesseert, is waar dit fenomenale pak vandaan komt..

Lees ook: Foto: Marlijn Weerdenburg laat kijkers watertanden met jurkje tijdens Moltalk

Marlijn Weerdenburg al eerder vrij voor de camera’s

Marlijn Weerdenburg presenteert natuurlijk onder andere Moltalk, dus de blondine is sowieso iedere week wel op de buis te zien. Echter lijkt dit niet het enige programma te zijn waarin Marlijn te zien is, dus met een beetje geluk, zien we de blondine meerdere keren in een week op televisie. Echter lijkt Moltalk toch écht te winnen qua outfits van de presentatrice, want Marlijn leek eerder al een uiterst outfit aan te hebben getrokken.

Als je op haar Instagram kijkt, zie je al een eerder kiekje vanuit het mysterieuze programma omtrent Wie Is De Mol? Op dit kiekje zien we uiteraard weer Marlijn, en dit keer heeft ze ook niet terughoudend gedaan omtrent haar outfit. Ze draagt een luchtige, rode jurk, met een voorkant die bijna volledig open staat. We zien verschillende fragmenten uit het programma, en op allemaal straalt Marlijn volledig. De blondine lijkt helemaal in haar element, in dit soort outfits, en bij Moltalk!

Lees ook: Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer jurk

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?