Foto: Marlijn Weerdenburg laat kijkers watertanden met jurkje tijdens Moltalk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie Is De Mol? is weer begonnen, dus is ook Marlijn Weerdenburg weer te zien bij Moltalk! Meteen stal ze de show met een ontzettend lekker jurkje!

Marlijn Weerdenburg deelt geheim achter prachtige jurk

Het mega bekende Nederlandse televisieprogramma Wie Is De Mol is van start gegaan afgelopen weekend. Wie het fanatiek volgt, weet dat ná dat programma altijd een ander aansluitend programma komt. Namelijk Moltalk. Tijdens dit programma wordt de voorafgaande aflevering van Wie Is De Mol besproken. Zo gaat het over de opdrachten, opvallende gebeurtenissen en wordt er gespeculeerd over bepaalde hints en welke speler de mol zou kunnen zijn. Marlijn presenteert het programma samen met Rop Verheijen. Samen doen ze dat al een tijdje en het duo blijft scoren op televisie. Marlijn deelde een aantal foto’s van de eerste aflevering van dit jaar. In het bijschrift vertelt ze dat er wel meer dan één miljoen mensen keken naar het televisieprogramma. Misschien komt dat wel door de oogverblindende jurk die Marlijn had aangetrokken. Het is een los jurkje met een strakke taille. De rok valt boven haar knieën en de mouwen zijn lang en puffy. Het deel dat het meest scoort is natuurlijk de hals. Deze is ontzettend laag uitgesneden waardoor de twee flinke jongens van Marlijn perfect zichtbaar zijn!
Marlijn Weerdenburg gaat ontzettend diep door haar knieën voor mannen van Even Tot Hier

Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn de gezichten van het televisieprogramma Even Tot Hier. Dat programma was eerst bekend als De Kwis. In het afgelopen jaar werden de mannen verrast met ontzettend positief nieuws. Ze wonnen de Gouden Televizier-Ring 2022. Zoiets mag natuurlijk uitermate groot gevierd worden. Marlijn Weerdenburg mocht de heren een geweldig cadeau geven; zichzelf! In een video die Marlijn een tijdje terug op haar Instagram zette, zien we een podium met daarop een heel groot cadeau. Je kunt in het cadeau kijken, maar je ziet enkel een silhouet van een vrouw. De vrouw doet een zeer dansje en zakt al swingend naar beneden en door haar knieën. Om het grote cadeau staan meerdere dansers te dansen. Op een gegeven moment rennen de dansers van het podium af, maar één van de danseressen maakt eerst een grote scheur in de voorkant van het pakje. Daar loopt de prachtige Marlijn Weerdenburg uit terwijl ze een liedje zingt en een lekker dansje doet. Wat een heerlijk cadeau voor de heren van Even Tot Hier.
Marlijn Weerdenburg draagt ontzettend loshangend jurkje op televisie

Sinds een tijdje zit Marlijn op de jury stoel bij Op Zoek Naar Danny en Sandy. Daar draagt ze regelmatig hele lekkere outfitjes. Dat mag ook wel als je zoveel op televisie te zien bent. Recentelijk kwam er weer een prachtige foto voorbij van Marlijn. Ze zat in de jury stoel met een ontzettend mooie overslag jurk. Het was een lekker los jurkje met een heerlijk lage hals. Wat een geweldig foto!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!