Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje is!

Marlijn Weerdenburg schittert in jurk

Het multitalent Marlijn Weerdenburg is altijd druk in de weer. Zo is Marlijn actrice, presentatrice, zangers en moeder. Dit keer mocht Marlijn weer één van haar favoriete activiteiten uitvoeren en dat is toch wel echt zingen. Het was niet zomaar een optreden, maar een concert in Het Concertgebouw in Amsterdam. Samen met een band kreeg Marlijn de eer om in deze prachtige locatie te mogen optreden. Dat betekent ook dat iedereen er netjes en volledig opgedoft moet bijlopen. Deze kans om op te tutten laat Marijn niet aan zich voorbij gaan. Daarom heeft ze haar allermooiste galajurk uit de kast getrokken. Het is een echte eye-catcher want Marlijn draagt een zilveren jurk met allerlei diamantjes. Daarbij is de pasvorm van de jurk ook erg spannend want de jurk slaat naadloos aan bij het van Marlijn. Aan de voorkant heeft de zilveren jurk een grote V-hals die bijna tot aan Marlijn haar navel loopt.

Marlijn Weerdenburg met band

Marlijn Weerdenburg steelt de show

Op de foto is Marlijn Weerdenburg te zien in haar prachtige jurk samen met de andere bandleden. Het is wel duidelijk dat alle aandacht naar Marlijn moest gaan want ze springt er letterlijk uit. Op Marlijn haar Instagram deelt ze ook nog een foto in de jurk waarbij ze tegen de muur aan staat geposeerd. Vol trots staat Marlijn met haar armen in haar zij en lacht ze breed naar de camera. Marlijn heeft op het podium van het Concertgebouw niet alleen indruk gemaakt met haar stem. Toch was het ook een erg bijzonder optreden, want Marijn zong samen met haar mede muzikanten Franse Chansons. Marlijn Weerdenburg heeft dus flink wat hoge noten moeten halen. De setting in het Concertgebouw zag er ook nog eens prachtig uit. Onderstaande video is nog voor het optreden gemaakt want Marlijn was vol trots dat ze bij de artiesteningang naar binnen mocht.

Lees ook: 7 opvallende weetjes over Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg deelt foto van heftige voorbereiding

Het is logisch dat je niet zomaar in zo’n strakke jurk past. Daarvoor heeft Marlijn Weerdenburg de afgelopen tijd namelijk heel hard voor gewerkt. Zo laat Marlijn in een spannende Instagram post weten hoe dankbaar ze is voor haar personal trainer. Marlijn schrijft bij de sportieve foto dat het de eerste keer in haar volwassen leven is dat ze een platte buik heeft. Naast zingen is Marlijn haar grootste uitlaatklep zelfs sporten geworden. Zo vertelt Marlijn: ”Het maakt mijn hoofd leeg, het verzacht mijn verdriet, ik voel me zelfverzekerder en ik heb het gevoel dat ik alles aankan.”. Het is natuurlijk niet niks om zoveel te sporten naast haar drukke werk. Toch heeft Marlijn de draad helemaal gevonden en is het een prioriteit geworden voor de blondine. Uiteraard is een optreden in het Concertgebouw in een prachtige jurk een goed doel om naar toe te werken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.